ghothqueen مدیر عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 42 عنوان گروه خونی | مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 40 پست سلام خانما میخواستم بدونم اطلاع دارید که گروه خونی A+ به B+ میخوره یا نه؟ 1400/10/25 | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134987 خب اره معلومه که میشه ولی بچه دار نمیتونن بشن ما فامیلمون سه تا دختر ماژور داره چه ادم کم خردی بودهچرا سونو نمیرفته؟الان که با سونو دوازده هفته و یا ای وی اف خیلی راحت میشه بچه سالم داشت
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 44237 چه ادم کم خردی بوده چرا سونو نمیرفته؟ الان که با سونو دوازده هفته و یا ای وی اف خیلی راحت میشه بچه ... بعضی ها فکر میکنن حتما باید بچه از خون خودشون باشه اعتقادی به فرزند خوندگی ندارن 😑 با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134987 بعضی ها فکر میکنن حتما باید بچه از خون خودشون باشه اعتقادی به فرزند خوندگی ندارن 😑 اخه دو تا مینور هم الان خیلی راحت میتونن بچه دار بشن نیاز به فرزند خواندگی هم نیست
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 44237 اخه دو تا مینور هم الان خیلی راحت میتونن بچه دار بشن نیاز به فرزند خواندگی هم نیست من دیگه از این اطلاعی ندارم ولی زیاد دیدم کسایی که توی سونو مشخص شده بچه ایراد داره ولی بازم نگه داشتن با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31771 چه ادم کم خردی بوده چرا سونو نمیرفته؟ الان که با سونو دوازده هفته و یا ای وی اف خیلی راحت میشه بچه ... فامیل خیلی خیلی دوره 😂تو روستا زندگی میکنن و خب نمیدونم شاید پول نداشتن😑فکر کنم پارسال میگفتن دختر بزرگش مرده ولی من یه بار تو ختم فامیلمون دیدمشون خیلیییی دختراش خانم بودن من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
سحرمیم عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 7343 فکر کنم اشتباه میفرمائید تمامی گروه های خونی میتونن با هم ازدواج کنن عزیزم همه میتونن ازدواج کنن ولی برای بچه. داری به مشکل میخورن اونم درصورتی که یکی منفی باشه یکی مثبت که قبل و بعد بارداری مراقبتهای متفاوتی دارن
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134987 عزیزم همه میتونن ازدواج کنن ولی برای بچه. داری به مشکل میخورن اونم درصورتی که یکی منفی باشه یکی مثبت ... سلام گمان نکنم . وگرنه اینهمه ادم مثبت و منفی با هم ازدواج نمیکردن
سحرمیم عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 7343 سلام گمان نکنم . وگرنه اینهمه ادم مثبت و منفی با هم ازدواج نمیکردن عشقم سرچ کن تو کوگل هست ببین گفتم که ازدواج میکنن برای بچه دار شدن قبل و حین بارداری مراقبت احتیاج دارن
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134987 عشقم سرچ کن تو کوگل هست ببین گفتم که ازدواج میکنن برای بچه دار شدن قبل و حین بارداری مراقبت احتیاج د ... اها شما گروه خونی مثبت و منفی رو میفرمائیداون برای مادر هست که گروه خونی اش با جنین فرق کنه و در شرایطی که مادر منفی باشه و جنین مثبتاین اصلا مشکل حساب نمیشه عزیزم چه برسه که بخواد مانع ازدواج بشه
سحرمیم عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 7343 اها شما گروه خونی مثبت و منفی رو میفرمائید اون برای مادر هست که گروه خونی اش با جنین فرق کنه و در ش ... هزار بار گفتم تو ازدواج تاثیر نداره تو بارداری تاثیر داره
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134987 هزار بار گفتم تو ازدواج تاثیر نداره تو بارداری تاثیر داره عذر میخوام که متوجه نشدم