2821
2789
عنوان

قاعدگی

79 بازدید | 14 پست

سلام وقتتون بخیر. من دختر ۱۹سالمه و برای پریودیم مشکل دارم در واقع فقط چند بار از سن ۱۵سالگی پریود شدم خیلی حالم بده نمی‌دونم چرا پریود نمیشم از دکتر رفتن هم میترسم از خواهرانم پرسیدم اونا هم دیر پریود شدن ولی دیگه تا۱۹سالگی طول نکشید تو رو خدا اگه کسی می‌دونه بهم بگه چیکار کنم آخه شرایط رفتن به پیش دکتر زنان رو ندارم از طرفی مادرمم طرز فکرش قدیمیه و اصلا میگه دکتر نرو بنظرتون با قرص و دارو میتونم تنظیم کنم پریودیمو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید بری دکتر احتمالا مشکلی هست خودت تنها یواشکی یه روز وقت بگیر برو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم تو حتما باید بری دکتر یعنی چی طرز فکر مامانم قدیمیه شوخی بردار نیست که بعد از ازدواج خدا نکرده بچه دار نشی مامانت میخواد جواب بده تو احتمالا تنبلی تخمدان داری و تحمکگذاری نداری که پریود نمیشی از الان تا مجردی درمان کن گلم ‌وگرنه بعد از ازدواج خیلی خیلی به مشکل میخوری

عزیزم تو حتما باید بری دکتر یعنی چی طرز فکر مامانم قدیمیه شوخی بردار نیست که بعد از ازدواج خدا نکرده ...

اگه کسی پریود نشه یعنی تخمک گذاری نداره؟ 

مثلا اگه تخمک گذاری انجام نشه ادم پریود نمیشه؟ 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
اگه کسی پریود نشه یعنی تخمک گذاری نداره؟  مثلا اگه تخمک گذاری انجام نشه ادم پریود نمیشه؟

بله عزیزم وقتی پریود تخمکگذاری نداشته باشی پریود نمیشی دیگه واسه اینه که اکثر کسایی که باردار نمیشن پریود نمیشن یا باید با آمپول پریود بشن یا چند ماه ی بار میشن حتما تنبلی تخمدان دارن 

عزیزم تو حتما باید بری دکتر یعنی چی طرز فکر مامانم قدیمیه شوخی بردار نیست که بعد از ازدواج خدا نکرده ...

چطور برم وقتی نه دستم تو جیب خودمه نه اجازشو دارم بعدشم نمی‌دونم به دکتر چی بگم حتما مسخرهم می‌کنه میگه تا این مدت چیکار میکردی دکتر معاینه هم می‌کنه ینی؟

چطور برم وقتی نه دستم تو جیب خودمه نه اجازشو دارم بعدشم نمی‌دونم به دکتر چی بگم حتما مسخرهم می‌کنه م ...

اگه دختری معاینه نمیکنه دیگه اگه به فکر آینده و بچه دار شدنتی باید ی راه حلی پیدا کنی بری دکترت واقعا بعضی مادرا رو درک نمیکنم الان مادرت باید بیشتر نگران بود تا خودت