2777
2789
عنوان

قاعدگی

77 بازدید | 14 پست

سلام وقتتون بخیر. من دختر ۱۹سالمه و برای پریودیم مشکل دارم در واقع فقط چند بار از سن ۱۵سالگی پریود شدم خیلی حالم بده نمی‌دونم چرا پریود نمیشم از دکتر رفتن هم میترسم از خواهرانم پرسیدم اونا هم دیر پریود شدن ولی دیگه تا۱۹سالگی طول نکشید تو رو خدا اگه کسی می‌دونه بهم بگه چیکار کنم آخه شرایط رفتن به پیش دکتر زنان رو ندارم از طرفی مادرمم طرز فکرش قدیمیه و اصلا میگه دکتر نرو بنظرتون با قرص و دارو میتونم تنظیم کنم پریودیمو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بری دکتر احتمالا مشکلی هست خودت تنها یواشکی یه روز وقت بگیر برو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم تو حتما باید بری دکتر یعنی چی طرز فکر مامانم قدیمیه شوخی بردار نیست که بعد از ازدواج خدا نکرده بچه دار نشی مامانت میخواد جواب بده تو احتمالا تنبلی تخمدان داری و تحمکگذاری نداری که پریود نمیشی از الان تا مجردی درمان کن گلم ‌وگرنه بعد از ازدواج خیلی خیلی به مشکل میخوری

عزیزم تو حتما باید بری دکتر یعنی چی طرز فکر مامانم قدیمیه شوخی بردار نیست که بعد از ازدواج خدا نکرده ...

اگه کسی پریود نشه یعنی تخمک گذاری نداره؟ 

مثلا اگه تخمک گذاری انجام نشه ادم پریود نمیشه؟ 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
اگه کسی پریود نشه یعنی تخمک گذاری نداره؟  مثلا اگه تخمک گذاری انجام نشه ادم پریود نمیشه؟

بله عزیزم وقتی پریود تخمکگذاری نداشته باشی پریود نمیشی دیگه واسه اینه که اکثر کسایی که باردار نمیشن پریود نمیشن یا باید با آمپول پریود بشن یا چند ماه ی بار میشن حتما تنبلی تخمدان دارن 

عزیزم تو حتما باید بری دکتر یعنی چی طرز فکر مامانم قدیمیه شوخی بردار نیست که بعد از ازدواج خدا نکرده ...

چطور برم وقتی نه دستم تو جیب خودمه نه اجازشو دارم بعدشم نمی‌دونم به دکتر چی بگم حتما مسخرهم می‌کنه میگه تا این مدت چیکار میکردی دکتر معاینه هم می‌کنه ینی؟

چطور برم وقتی نه دستم تو جیب خودمه نه اجازشو دارم بعدشم نمی‌دونم به دکتر چی بگم حتما مسخرهم می‌کنه م ...

اگه دختری معاینه نمیکنه دیگه اگه به فکر آینده و بچه دار شدنتی باید ی راه حلی پیدا کنی بری دکترت واقعا بعضی مادرا رو درک نمیکنم الان مادرت باید بیشتر نگران بود تا خودت

2790
2778
2791
2779
2792