2777
2789
عنوان

طلسم شدم؟

143 بازدید | 13 پست

سلام ب همه من جدا شدم از نامزدم. یطوری میشدم باهاش ینی نمیتونستم ببینمش با اینکه خیلی دوستش داشتم.ولی حالا بسته به دلایلی جدا شدیم و الان با یکی آشنا شدم ولی متاسفانه بازم بعد گذشت چند ماه اونطوری شدم ینی نمیتونم تحملش کنم.اصن این مدل آدمی هم نیستم. نمیدونم چیکار کنم. هم میخامش هم بعضی وقتا نمیتونم ببینمش و دلزده میشم ازش.داره اذیت میشه کنارم 😓😞چیکار کنم ؟

وای ما یکی از فامیلامون همینجوری کردن..

ولی اونا زنو شوهر بودن ک قبلش خیلی خوب بودن و عاشق هم بودن وقتی زنه تو خونه خودش بود پیش شوهرش شوهره میگفت ک انگار عین خواهرمه ولی همینکه از خونه بیرون میرفت میگفت احساس میکنم نیمی از وجودمو با خودش برده ک جوری بود ک زنه تا ی ماه نرفت پیشش مرده همش گریه میکرد و دلتنگشم ولی زنه ک باز میرف پیشش اون دوباره مثل قبل میشد یعنی نمیتونست باهاش رابطه داشته باشه و میگفت حس میکنم مثل خواهرمه و نمیتونم‌نزدیکش بشم ..

خیلی مرده حالش بد بود الان ک جداشدن ولی مرده واقعا حالش بده ی جوریه همش میگه نمیتونم بدون نرگس و دیونه شده..

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
وای ما یکی از فامیلامون همینجوری کردن.. ولی اونا زنو شوهر بودن ک قبلش خیلی خوب بودن و عاشق هم بودن ...

منم واقن خسته شدم همش دارم فکر میکنم ک چیکار باید بکنم😓🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم واقن خسته شدم همش دارم فکر میکنم ک چیکار باید بکنم😓🥺

الهی..

خب برو پیش دعانویسی چیزی..

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
قبلا دعا گرفتم خوب شدم اخه باز دوباره اینطوری شدم. ب خانواده هم نمیتونم بگم 

دعانویسه نگفت چرا اینجوری میشی؟

چرا نمیتونی ب خانواده بگی؟راحت نیستی باهاشون؟ی مشکل داری و قبولت نمیکنن؟

دعانویسه نگفت چرا اینجوری میشی؟ چرا نمیتونی ب خانواده بگی؟راحت نیستی باهاشون؟ی مشکل داری و قبولت نم ...

من نرفتم پیشش داییم از تهران دعارو گرفت ازش . نمیتونم بگم چون از رابطمون کسی خبر نداره

من نرفتم پیشش داییم از تهران دعارو گرفت ازش . نمیتونم بگم چون از رابطمون کسی خبر نداره

ها..

یعنی انوز دوستین و خانواده خبر ندارن...

ان شاالله درست میشع

عزیزم شما به احتمال زیاد همزاد داری همزادت مرده و حسود از اینا که نمیزاره با کسی باشی اون این حسارو تو وجودت میذاره که بعد چن ماه از نامزدت یا کسی که دوست داری دلزده بشی .منم همینطور بودم ولی عشقم طلسم داشت .میخوای بیشتر راهنماییت کنم بهم پیام بده عزیزم .من اهوازم از یه دعانویس دعاگرفتم مشکلم حل شده احتمالا دعایی که گرفتی همزادتو واسه چن ماه خوابونده و کلا دفعش نکرده آخه کار هر کسی نیست منم قبلا چن جا رفتم اما بعد چن ماه حالت هام برمیگشت .اینی که معرفی میکنم بهت انقدر به خودش مطمئنه آدرس خونشو میده اگه اهوازی اول بری از محلشونو کاسبا تحقیق کنی.حتما برو دنبال حل مشکلت وگرنه تا 20سال دیگه هم نمیذاره تا باکسی ارتباط عاشقانه داشته باشی یا ازدواج کنی دستم کم نگیرش یا نگو خرافاته