2777
2789
عنوان

نامردی همسایه

197 بازدید | 6 پست

بچه ها همسایه مون از موقع که خونه رو خریدیم

انبار ما که پلاک هم خورده واحد ما نشون میده،،با تمام گستاخی برداشته،،،و انباری که سوخته و بی در و پیکر داده به مستاجرمون ،،و وسایلمو دزدیدند،،،،

حالا از پارسال زنگ زدم خالی کنید

جمعه باز زنگ زدن خالی کنید

باز همسایه دیگمون که مدیر قبلا بوده صبح زنگ زده بیا جایی دیگه رو بدم

گفتم نه من انبار خودمو میخوام

گفت خالی نمی کنه

گفتم من که راضی نیستم کرایه شو بدن

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

حالا موندم چی کار کنم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو خالي نكني تا يكي دو روز ديگه ميرم شكايت ميكنم

و اگه تا دو شنبه خالي نكرد پاي حرفت بمون برو شكايت كن  تا بفهمه نميتونه زور بگه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بگو خالي نكني تا يكي دو روز ديگه ميرم شكايت ميكنم و اگه تا دو شنبه خالي نكرد پاي حرفت بمون برو شكاي ...

آخه شکایت شکایت کاری

وقت و هزینه بر

شهر دور م هست

اگه تو سندمالکیت  انباری و جاگذاری انباری ذکر شده باشه که مشکلی نیست با همون سند برو جلو

تو سند انباری قید هست انباری داریم