2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی نگو من دارم سکته می کنم

منم دانشگاهیم امتحانم حضوریه ولی بهمون نگفتم فعلا چیزی😨

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
ان شاءالله حضوری بشه .مدارس ودانشگاها وهمه چی. ان شاالله این بیماری ولمون کنه خسته شدیم

اره ولی نمیدونم یه دفعه باز میشه حس بدی دارم😭🤒

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
فک نکنم چون خوابگاه نمیتونن بدن ...به نظر من هر موقع تونستن مدارسرو کامل حضوری کنن دس کم یکی دو ترم ...

چه ربطی به مدارس داره؟

اتفاقا اخبار اوایل می گفت اول دانشگاه رو حضوری می کنیم بعد مدارس رو

من شنیدم کنسل شد..اگه بشه شاید آزاد

اخیششش

خداروشکز ازاد نیستم

چه ربطی به مدارس داره؟ اتفاقا اخبار اوایل می گفت اول دانشگاه رو حضوری می کنیم بعد مدارس رو

دارم مقایسه ای میگم چون مدارس احتیاج به خوابگاه نداره قطعا اول اونو حضوری میکنن ....عقل اینو میگه چون خوابگاه کنترل شرایط به شدت سخته

دارم مقایسه ای میگم چون مدارس احتیاج به خوابگاه نداره قطعا اول اونو حضوری میکنن ....عقل اینو میگه چو ...

تهران فک نکنم اینطور باشه

وا تهران بدتره مگه تهران از اطراف دانشجو نداره اتفاقا بیشتر داره در کل همه جا همینه وضعیت دانشگاه سخ ...

من که فعلا چیزی نگفتن بهمون