دختر بودن ینی از برادر بزرگترت کتک بخوری حقته حتما بی ادب بودی اگه جواب همون برادرو بدی ینی فاتحه مع الصلوات باتمام خانواده در افتادی یه زمانی اوضاعم اینجوری بود ولی تغییرش دادم خیلی چیزا رو از دست دادم براش😔
میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقنی تو یه سایت عمومی تاپیک میرنید قطعا دعوتنامه برا همه ی اعضای اون سایت فرستادید🤞 انتقاد پذیری همچین بدم نیس
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من رشته مورد علاقه م رو میخونم و خانواده خیلی سخت گیری هم دارم ....آرایش در حد خیلی ملایم رژ نود و ضد آفتاب لباس هام هم اسپرت ولی خوب خیلی حساس هستن برای دوستی با جنس مخالف نه اینکه مدام زیر نظر باشم اما خوب پا از یه حدی فراتر نمیزارم خودم هم راضیم از تربیت خانوادگیم برخلاف همسنام آسیب های که اونا دیدن رو من ندیدم
دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570