2777
2789
عنوان

دختر بودن!

435 بازدید | 39 پست

یعنی نتونی رشته ای ک میخوای بخونی

دختر بودن یعنی خود سر شدی😔

یعنی حق اعتراض نداری 

یعنی تا ب خودت در حد ی رژ لب برسی یعنی زیر سرت بلند 

شده باید شوهرت بدن ب فلانی ک خودشون میخوان

دختر بودن یعنی آزارت بدن و جیک نزنی چون قبل هرچی بابات میکشتت😔

⭐حسبی الله⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه همچینم نیس والا دور بر ما که تمام دخترا آرایش دارن کسی چیزی نمیگه هر کسی ام هر رشته ای خواسته درس خونده 🙄 

قبول دارم یه محدودیت هایی برا زنها هست ولی دیگه دوران قجری که نیستیم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دیگه همچینم نیس والا دور بر ما که تمام دخترا آرایش دارن کسی چیزی نمیگه هر کسی ام هر رشته ای خواسته د ...

خیلی از پدر و مادرا تو همون دوران قجری موندن 

وقتی نمیدونی درمورد زندگی کسی چیزی نگو

⭐حسبی الله⭐
دیگه همچینم نیس والا دور بر ما که تمام دخترا آرایش دارن کسی چیزی نمیگه هر کسی ام هر رشته ای خواسته د ...

مورد ازدواجو یادم رفت الان دخترا دیگه خودشون انتخاب کردن فقط خانواده رو در جریان میذارن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

دقیقا

ولی کلا به فرهنگ خانوادگی بستگی داره بعضی پدرومادرا سخت گیرن ولی این روزا خیلی کمتر شده حداقل برای من و اطرافیانم واقعا اینجوری نیس که استارتر گفته

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
خیلی از پدر و مادرا تو همون دوران قجری موندن  وقتی نمیدونی درمورد زندگی کسی چیزی نگو

خوب بخونی متوجه میشی من در مورد زندگی اطرافیان خودم نه همممه...