2777
2789
عنوان

دختر بودن!

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 39 پست
دیگه همچینم نیس والا دور بر ما که تمام دخترا آرایش دارن کسی چیزی نمیگه هر کسی ام هر رشته ای خواسته د ...

ن بابا دوره قجر نیستیم ولی پدر مادر ایرانی هنو تو قجره و تمام این گیرارو میده 

مگ ایران نیستید

نم چی بزارم
وا اینارو ازکجا اوردی نه والا همچینم سخت نیستا مام دختر بودیم مجرد بودیم اما هیچکدوم ازاینا نبوده دخ ...

از زندگی خودم

شما ب مجردی خودت برس میتونی نیای تو تاپیکم

⭐حسبی الله⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر سر پسرا مگ بلند نمیشد فقط؟؟؟😐

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
وا برای ما که اینجوری نبود تو رو خدا اینقدر انرژی منفی ندین  تو هر تاپیکی میری از پدر مادرشون ...

چون انگار اضافه ایم براشون تاهرچی میگیم میگن 

سرت تو گوشیه و فلان

⭐حسبی الله⭐
ن بابا دوره قجر نیستیم ولی پدر مادر ایرانی هنو تو قجره و تمام این گیرارو میده  مگ ایران نیستید

چرا ولی میگم بازم نسبت به قبلا خیلی اوضاع بهتر شده...

هر دوره داره بهتر میشه مثلا اوضاع مادر من بهتر از مادر بزرگم بوده... شرایط من خیلی بهتر از مادرمه... قطعا تا دخترم به سن ما برسه شرایطش بهتره و عوض شده دوره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

خواهر من ۱۷ سالشه 

همیشه ارایش میکنه 

تو رشته ای که دوس داره درس خونده 

تفریحات و خوشگذرونی هاش هم بیشتر از دادشمه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤
خواهر من ۱۷ سالشه  همیشه ارایش میکنه  تو رشته ای که دوس داره درس خونده  تفریحات و ...

خب گلم خواهر شما با من یا یکی دیگه فرق داره

وگرنه ما خیلی بدبخت تر از این چیزاییم

⭐حسبی الله⭐
میتونی نیای تو تاپیکم🙂 من زندگی خودم و خیلی از دخترا همینه

وا وقتی یه تاپیک میزنید نمیتوند محدودیت بذارید کی بیاد کی نیاد .... یکم احترام بذارید به کاربرا ...

فعلا🖐️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️