2777
2789
مرده شوره ننه شو ببرن که همه آتیشا از گور اون بلند میشه

باور کن اگه ننش هم بمیرع باز درست نمیشه بابای منم عین شوهرت بود مامانم عذاب میکشید الان که ننش فوت شده بازم همونجوریه

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=222684358]انقدر از اول ازدواج منو ترسونده هی میگفت اگه قهر کنی بری از خونه بیرون هیچ وقت نمیآم دنبالت[/QUOT

واااا مگه میشه اخه ؟؟  کلا یه مدت تلافی کنین  ببینیم چی میشه 

عجب این مردا چه موجودات عجیبی ان

ما همین چند دقیقه پیش داشتیم دعوا میکردیم اس ام اس میدادیم حالا اشتی کردین

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
[QUOTE=222684358]انقدر از اول ازدواج منو ترسونده هی میگفت اگه قهر کنی بری از خونه بیرون هیچ وقت نمیآ ...

من جامو عوض کنم میاد بیدارم میکنه یا فردا صبحش تازه ناراحت میشه چرا این کارو کردی ولی من غرورم اجازه نمیده برم اینکارو کنم

خب خدا رو شکر عزیزم ماشاءالله لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

اولش فحش اخرش قربون صدقه

من اصلا سعی میکنم بحث نکنم 

چون میدونم ک ب جایی نمیرسه.  و اینکه  خانوادشوهرم واقعا  اذیت میکنن ولی یک بارم ب شوهرم‌نگفتم چی گفتنو چیکار کردن.  اول زندگیمون فک میکرد خانواده خوبی داره مننم  فقط تعریف میکردم. الان خودش خانوادشو شناخته. ولی جه فایده ..‌‌‌‌‌‌‌‌.....

من جامو عوض کنم میاد بیدارم میکنه یا فردا صبحش تازه ناراحت میشه چرا این کارو کردی ولی من غرورم اجازه ...

خب دیگه یکم شماهم  مثل خودش رفتار کن تا بفهمه کاراشو 

من شوهرم نامزد ک بودیم  زود قهر میکردو حرف طلاق میزد    منم یک دفعه ب مامانم گفتم برو بهشون طلاق میخام  فقط همین دیگه نمیتونم با همچین آدمی  زندگی کنم    دیگه حرف طلاقو نزد  قهرشم ک من زودتر قهر میکنم. اون آوم میشه میدونه ک نباید قهر کنه یا  میگه چرا قهری میگم مثل خودت 

من اصلا سعی میکنم بحث نکنم  چون میدونم ک ب جایی نمیرسه.  و اینکه  خانوادشوهرم واقعا& ...

این خودش خانواده شو میشناسه ولی بازم ذره پوشه واسشون

از بس ننه اش همش میگه زن پیدا میشه مادر و خواهر پیدا نمیشه خجالت نمیکشه هنوز بعد این همه سال میگه