2777
2789

منو این بشر دو سال دوست بودیم، تمام این دوسال گرفتاری داشت و واقعا مطمئنم خودمو ثابت کردم که ادم همراهی هستم و قصدم سو استفاده یا دوست فقط روزای خوش نیستم، یادمه برادرش فوت کرد خبر فوت برادرشو که شنیدم تو جمع بودیم با دوستام یهو عین دیوونه ها زدم زیر گریه راه میرفتم و گریه میکردم تا صبحم نخوابیدم از غمی که برای این حیف نون خوردم، بیست روز پیش بابت یه موضوعی یه بحث کوچیکی شد از جانب من ولی مقصر اون بود، حدس میزنم اعصابش خیلی از بابت کارشو اینا خورد بوده، لجش گرفته از دستم، و آخرین پیاممو جواب نداد و بیست روزی صحبت نکردیم، تا پریروز که دوتا پیام اولی رو بهش دادم ، میدونم گرفتاره، ولی نه اونقد که جوابمو نده، دیدمش مغازه دوستش بود ، حتی پیاممو باز نکرده، الان دلم ازین سوخت که بعد دوسال دوستی انقد بی ارزش داره برخورد میکنه، نه قشنگ خودش پیام داد بگه کات، نه توضیح داد که نیاز به فاصله داره،  نه حتی گفت اقا من دودل شدم نیاز به تنهایی دارم، هیچی هیچی. حالا جوابمم نداده! چقد نامرد و بیشعور که اینجوری غرورش رو به ارزش رابطش ترجیح بده، هرچیم دوست نداشته باشی یکیو بازم یه سال نون و نمک خوردن ارزشش ببشتر از غرور مزخرفته! منم دیشب پیام اخری رو براش فرستادم، خواهشا زخم زبون نزنید که تو چرا پیام دادی یا اسلام میگه نامحرم فلان بیصار.. خشمگین بودم؛ لیاقت دوسال دوستی و من بیشتر از این بچه بازیاس، خوب نوشتم؟ درست حرف زدم؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حیف نون ارزش اینقدررر تاپیک زدن نداره 😑

اصلا خیلی احساس بدی بهم داد، ببین اگه یه دوستی خوش خوشون بود میگفتم به جهنم که جواب نداد، دوسال همش این عنتر گرفتار بود، منم کنارش، حالا مثل یه احمق لج کرده، اخه مگ اویزون بودم ! مگه زورکی بودم

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
ینی رابطه جنسی داشتین باهم ؟کامل؟

الان ربطش به حرفای من چیه ایا؟

شاید هم واقعا اتفاقی افتاده براش

میدونم جدی گرفتاره، ینی مسائل خانوادگی و کاری، ولی سالمه میتونه جواب بده، هم دیشب هم پریشب مغازه دوستش دیدمش

خب یچی بگم..نباید مرتب بهش پیام بدی الان اینجا ظهر پیام دادی باز شب بهش پیام و فرداش.من میگم درسته قبول دارم کار اون انسانی و درست نبوده من خودم در حد تنفر و حساسیت،بدم میاد طرف سین بزنه جواب نده و.. 

اما اینکه مدام پیام بدی و هردفعه اینهمه تایپ کنی درست نیس.کاش فقط یه جمله میگفتی اما تیکه دار باشه یا حداقل اونو ببره تو فکر.بهتر بود نه؟

اینطوری ک طرف مرتب پیام بده ببخشید ولی کوچیک میشه و طرف حس میکنه این یطورایی اویزونشه. بازم ببخشید من نظرم رو گفتم

|😐Pooker Andar Pooker😐|

هنوزم که جواب نداده .اصلا سواد داره پیام بده؟

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

میدونم جدی گرفتاره، ینی مسائل خانوادگی و کاری، ولی سالمه میتونه جواب بده، هم دیشب هم پریشب مغازه دوس ...

عه پس تو هم ولشکن یه مدت حرصتو با پیام دادن خالی نکن و هیچی نگو ببین چیکار میخواد کنه اگه خودش اومد جلو فبها اگه هم نیومد که فداسرت عمرت بیشتر از این آدم ارزش داره

زنگم میزنی جواب نمیده ؟ اگر اره ولش کن دیگه اونم ول کرده

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

خب یچی بگم..نباید مرتب بهش پیام بدی الان اینجا ظهر پیام دادی باز شب بهش پیام و فرداش.من میگم درسته ق ...

دیگه پیام نمیدم، اخریش بود، خیلی میخواستم بگم اینو؛ 

هنوزم که جواب نداده .اصلا سواد داره پیام بده؟

گاوه! مشکلش اینه

2790
2778
2791
2779
2792