2777
2789
عنوان

اولین دیدار

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 36 پست
هیچ‌وقت کلمه "دوست‌پسر" رو درک نکردم و باهاش ارتباط برقرار نکردم. 🙊 اوایل نوجوونیم یادمه که استعما ...

بله هم نظر هستم باهاتون در ارتباط با حستون به این کلمه 

اما لغت دیگه ای به ذهنم نمیرسید برای رسوندن منظورم به مخاطب 

اما در کل دوره زمونه خیلی عوض شده ، حتی نسبت به ده سال پیش .... راهی جز وقف دادن با شرایط نیست متاسفانه   

خیلی ممنونم ازتون ،انشالله که همیشه موفق و تندرست باشید 

دور از جون چرا رو خودت عیب می‌ذاری دختر

آخه واقعا خجالت میکشم حرف بزنم 

اومده بود خونمون اصلا یه کلمه هم نتونستم صحبت کنم 

فقط گفتم چند سالمه 

و کلا مامانم و اون خانووم حرف میزدن 

وقتی ام رفته بود خونه ، گفته بوده اصن حرف نزده و حتی چای هم مامانش اورد خودش نیاورد 

رفتار من رو بی احترامی یا تنبلی در نظر گرفته بود 

در حالی که از استرس و خجالت بوده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله هم نظر هستم باهاتون در ارتباط با حستون به این کلمه  اما لغت دیگه ای به ذهنم نمیرسید برای ر ...

عزیزم چقد مهربون... فکر کردم شاید حرصت بگیره ازم و بگی: کی نظر تو رو خواست اصن! :))

درست می‌گی، کلمه جایگزین نداره توی فرهنگ عامه. کلمه "یار" در ادبیات فارسی هست که زیبا و گویاست و من چون اهل ادبیاتم دوسش دارم اما خیلی مرسوم نیست بین غالب مردم.

کاش منم می‌تونستم خودم رو وفق بدم، باور کن خیلی تلاش کردم، اما نشد!! عجیبه! عصبیم می‌کنه که چرا برام عادی نمی‌شه و همچنان شنیدنش حس بد بهم تزریق می‌کنه! بدم میاد از این‌همه متفاوت بودنم خصوصا که خیلیا درکت نمی‌کنن و فکر می‌کنن خودت نمی‌خوای تغییر کنی و ذهنیتت رو منعطف کنی! 😔 تلخه...

کاش منم بتونم خودم رو وفق بدم. مشاور پارسال بهم گفت که خودت رو تحت فشار نذار چون ممکنه نتیجه عکس بده و حساسیتت بیشتر بشه! راست هم گفت، من یه مدت هی به خودم تلقین کردم و تلاش کردم و بدتر شدم! پس چاره چیه؟ مشاورم گفت بپذیر که تو این هستی و با خودت نجنگ! تو سال‌ها با این ذهنیت زندگی کردی و نمی‌شه انقد ضربتی تغییرش داد... اما بازم غبطه می‌خورم به اکثریت که انقد راحت ذهنشون عوض می‌شه.

آره توی این چند سال اخیر جامعه خیییلی سریع عوض شد و داره بازم می‌شه و این برای منی که با قبلیا هم کنار نیومدم، ترسناکه!

ممنونم ازت دختر گل.

ببخش سرت رو درد آوردم.

شما دهه‌هفتادی هستی؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
آخه واقعا خجالت میکشم حرف بزنم  اومده بود خونمون اصلا یه کلمه هم نتونستم صحبت کنم  فقط گ ...

عزیزم...

می‌دونه در ارتباط بودید؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
هیچ‌وقت کلمه "دوست‌پسر" رو درک نکردم و باهاش ارتباط برقرار نکردم. 🙊 اوایل نوجوونیم یادمه که استعما ...

احساس کردم دارم رمان میخونم 😅 

منم نظرم مثل توعه ولی نه به شدت تو البته من دهه ۸۰ ام و فکر میکنم دوست دختر و دوست پسر و رل به هم نمیرسن 😂😂😂😂

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨
عزیزم چقد مهربون... فکر کردم شاید حرصت بگیره ازم و بگی: کی نظر تو رو خواست اصن! :)) درست می‌گی، ...

ممنونم ، نه این چه حرفیه 

هرکسی عقیده خاص خودش رو داره 

و منی که نظر و مشورت میخوام باید هر بازخوردی رو درک کنم و بپذیرم 

بله من متولد سال ۷۸ هستم 

شما چندسالتونه ؟متاهل هستین؟

احساس کردم دارم رمان میخونم 😅  منم نظرم مثل توعه ولی نه به شدت تو البته من دهه ۸۰ ام و فکر می ...

رمان چرا؟ 😆

خب دهه هشتاد هستی طبیعیه به شدت من نباشی 😆 من دهه شصتم.

وای کلمه "رل" که فقط چند ساله مد شده و اصن سم خالصه! 😶😖😁

رمان چرا؟ 😆 خب دهه هشتاد هستی طبیعیه به شدت من نباشی 😆 من دهه شصتم. وای کلمه "رل" که فقط چ ...

نمیدونم آخه خیلی مرتب و منظم و با ادبیات زیبا نوشتید 🌺

بله 

اون واسه منم سمه😂😂😂 رل و پارتنر انگار خارجی ان 

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨
ممنونم ، نه این چه حرفیه  هرکسی عقیده خاص خودش رو داره  و منی که نظر و مشورت میخوام باید ...

متأهل نیستم

ده سالی بزرگترم ازت

شروع نوجوونی من و بلوغم تقریبا از سال 79 بود

اووو من خیلی پیرم 😂 البته ظاهرم جوونه اما از درون پیرم! 😂 رفته بودم بیمارستان، منشی دکتره گفت: تو بزرگتری یا خواهرت؟ اصن هنگ کردم! خواهرم 14 سال ازم کوچیکتره و یه جورایی من بزرگش کردم! 😆 خلاصه فکر کردم شوخی می‌کنه، اما خانمی که ازم عکس گرفت هم گفت این دفترچه خودته؟ گفتم آره چطور؟ گفت آخه انگار سیزده سالته! 😐😂 همینه شوهر نکردم خواهررر، بچه می‌بینن منو! بعد از سی سالگی تااازه خواستگارای جدی پیدا کردم، قبلش فقط غصه بود و غم که چرا دیده نمی‌شم یا چرا فقط پسرای خیلی کم‌سن سمتم میان، هرچند همین الآنم... هعععی

البته یه ارتباط عاطفی دورادور هم داشتم که خانواده در جریانش بودن. همسن بودیم. اما خیلی ابهام داشت و خیلی چیزا رو ازم پنهان کرده بود... ضربه بدی خوردم، چون منم خیلی عاطفی هستم و سخت فراموش می‌کنم. بهم بد کرد که باهام صادق نبود و دیگه الآن می‌ترسم از نزدیک شدن به آدما و اعتماد. چون من دیر بهش اعتماد کردم و باورش کردم اما تهش... کاش آدما شفاف بودن و با زندگی خودشون و دیگری بازی نمی‌کردن. حتی یادش میفتم قلبم می‌گیره که چقد دوسش داشتم و چقد اون مبهم بود و روراست نبود در مورد خودش و افکارش... دعا کن قلبم آروم شه و دوباره بتونم به آدما اعتماد کنم و اجازه بدم بهم نزدیک بشن.

راستی من چون خانواده‌م در جریان ارتباط بودن، توی اون روزا که مریض شدم و حالم بابت این جریان بد بود و به حال مرگ افتادم، خیلی کنارم بودن و این خیلی خوب بود و خوشحال شدم که از اول شفاف بودم و پنهانکاری نکردم. واقعا آدم به حمایت اطرافیان نیاز داره در شرایط سخت.

بله میدونه اما خب ارتباطی باهاش نداشتم تا قبل از اینکه بیاد خونمون برای آشنایی

انشاالله که خیره و همه چی به خوبی و با آرامش پیش بره 🌷

نمیدونم آخه خیلی مرتب و منظم و با ادبیات زیبا نوشتید 🌺 بله  اون واسه منم سمه😂😂😂 رل و پارت ...

چه دقتی! احسنت...

آره آخه من خیلی به ادبیات و ویراستاری علاقه دارم و البته وسواس هم دارم 😂 برام جالبه که فهمیدی

البته الآن احساس خودم این بود که خوب و ویراسته ننوشتم

متأهل نیستم ده سالی بزرگترم ازت شروع نوجوونی من و بلوغم تقریبا از سال 79 بود اووو من خیلی پیرم 😂 ...

عزیزم ...

میتونم درکتون کنم ، متاسفانه خیلی سخت دیگه میشه اعتماد کرد یا میشه گفت اصلا نمیشه اعتماد کرد به هیچ کس جز پدر و مادر 

به نظرم یوگاکنین مدیتیشن انجام بدین 

من خودم تجربشو نداشتم راستش اما خب شنیدم که خیلی تاثیرگذار هست تو درمان روح 

و سعی کنین ببخشین از ته دل و بگذرین از بدی ها 

تا وقتی نبخشین نمیتونین آروم باشین و مدام ذهنتون درگیره

و مهمتر اینکه امواج مثبت رو تو خودتون افرایش بدین مدام 

به اتفاقای مثبت و خوب فکر کنین 

کائنات هرلحظه منتظرن که شما دستور بدین و جذب کنن حرفتون رو . چه مث چه منفی

من شخصا وقتایی که از همه جا بریدم ، دعای عهد رو با صدای استاد محسن فرهمند آزاد گوش میکنم 

مثل آب رو آتیشه توی بهبودی حالم 

با اینکه آدم نماز خون و خیلی دینی نیستم 

اسفند دود کنین در روز ، شمع روشن کنین 

انرژی منفی رو دفع میکنه