2777
2789
عنوان

خارج کشور رفته ها بیان

185 بازدید | 11 پست

بچه ها خیلی سوالای مسخره دارم ولی خب ذهنم درگیرشونه،میخوام بدونم اونا هم برنج میخورن یعنی مثه ما درست میکنن؟شیرینی تر و کیکای اونجا خوشمزه تره یا واسه ایران خودمون؟؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بله درست میکنن برنج😐. من شیرینی اونا رو ب اینجا ترجیح میدم خوشمزه تر درست میکنن ولی در عوض خب ب غذای اینجا بیشتر عادت دارم. 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

برنج میخورن ولی مثل ما خوب در نمیارن و اکثرا یا یکم دم نکشیده هستش یا شفته ( اروپا) 

شیرینی هم بستگی به ذائقه شون داره دیگه ، بعضی از شیرینی های ما هم برای اونا بد مزه هستش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله درست میکنن برنج😐. من شیرینی اونا رو ب اینجا ترجیح میدم خوشمزه تر درست میکنن ولی در عوض خب ...

کدوم کشورید؟

برنج میخورن ولی مثل ما خوب در نمیارن و اکثرا یا یکم دم نکشیده هستش یا شفته ( اروپا)  شیرینی هم ...

کدوم کشورید؟طعم خامه شیرینی اونجا بهتره یا اینجا؟

کدوم کشورید؟

من خودم ۷ سال تو ترکیه زندگی کردم و الانم دوباره ب خاطر ادامه تحصیل برمیگردم استانبول. توی ونکوور هم بودم اما کم حدود مثلا ۷ یا ۸ ماه.

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
من برای سفر رفتم و خامه های اونارو دوست داشتم ( انگلیس،ایتالیا،فرانسه) ولی نون خامه ای خودمون خوشمزه ...

عزیزم واقعا خوش بحالت چ کشورای خوبی رفتی دعا کن یه روز ماهم وضعمون خوب بشه بریم💜🥲

من خودم ۷ سال تو ترکیه زندگی کردم و الانم دوباره ب خاطر ادامه تحصیل برمیگردم استانبول. توی ونکوور هم ...

ممنون ک جوابمو دادی گلم انشاالله همیشه همه جا موفق و تندرست باشی💜🙏

ممنون ک جوابمو دادی گلم انشاالله همیشه همه جا موفق و تندرست باشی💜🙏

خواهش میکنم 💛

عزیزم واقعا خوش بحالت چ کشورای خوبی رفتی دعا کن یه روز ماهم وضعمون خوب بشه بریم💜🥲

والا ماهم قبل گرونی دلار رفتیم و الان تا ترکیه هم نمیشه رفت ولی دعا میکنم هر کی که آرزو داره با ملیت های مختلف آشنا بشه ، هر چه زودتر بهش برسه 🙂

والا ماهم قبل گرونی دلار رفتیم و الان تا ترکیه هم نمیشه رفت ولی دعا میکنم هر کی که آرزو داره با ملیت ...

مرسی فدات انشاالله💜🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز