2777
2789

دور تند سفیر خرد

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

ببین کل کتاب رو حفظ کن خب بعد تست های قلمچی و گاج رو بزن و نکات آیه ها رو از کتابای درسنامه بخون من اینجوری دینی ۹۲ زدم

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم شما چه کتاب کمک درسی به عنوان تست پیشنهاد میدین؟

همون سفیر خرد بهمن ابادی ک بالاگفتن اوکیه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد