2777
2789
عنوان

دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 64 پست
همین یبار که رفتیم و قیافه دزد رو دیدیم واقعا روحیه ام بهم ریخته. اصلا دست خودم نیست بخدا تا صدای اذ ...

برای همین میگم چون بیشتر اعصابتون خورد میشه و آرامشتون به هم میریزه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
بله بالای یک میلیارد تومن جنس من رو بردند وکیل و فیلم دوربین و اثر انگشت همه چی داشتم

قاضی به ما گفت اگه شاهد داشته باشید یا حتی یه عکس از این آقا یا فیلم دوربین باشه محکومه. چطور با فیلم و اثرانگشت کوتاه اومدید شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاضی به ما گفت اگه شاهد داشته باشید یا حتی یه عکس از این آقا یا فیلم دوربین باشه محکومه. چطور با فیل ...

ااینقدر پرونده رو کش دادند و ایرادات بیخود گرفتند که ول کردم

عوضیا احتمالا با دزد زد و بند کردن

تا دلتون بخواد از این چیزها هست البته من حقم هست که زندگی در سوئد رو ول کردم و اینجا آمدم 

تا دلتون بخواد از این چیزها هست البته من حقم هست که زندگی در سوئد رو ول کردم و اینجا آمدم 

ما هم اشتباه از خودمون بود. اینجا رو سال ۹۴ خریدیم ۶۸۰ تومن. با همون پول میتونستیم شمال کیش یا هرجای دیگه بخریم ولی اشتباه کردیم رفتیم وسط اصفهانیا خونه خریدیم. بعدم یک سال و نیم اصلا نرفتیم بخاطر کرونا که اینجوری شد

ما هم اشتباه از خودمون بود. اینجا رو سال ۹۴ خریدیم ۶۸۰ تومن. با همون پول میتونستیم شمال کیش یا هرجای ...

فرقی نداره کدوم شهر باشید همه جا همینه

فرقی نداره کدوم شهر باشید همه جا همینه

نه شمال بهتره. پدرم ویلا داره ۱۸ ساله یه سوزن کم نشده ازش. کلا اصفهان وحشتناکه معتاد و دزد زیاد داره. همون روز که ما رفتیم انقدددد دزد گرفته بودن که ما ترسیدیم همه هم قیافه ها وحشتناکککک

نه شمال بهتره. پدرم ویلا داره ۱۸ ساله یه سوزن کم نشده ازش. کلا اصفهان وحشتناکه معتاد و دزد زیاد داره ...

من شمالم هر روز اینجا دزدی میشه 

من شمالم هر روز اینجا دزدی میشه 

ما که هرچی مونده بود سمسار آوردیم فروختیم خونه رو دادیم اجاره. دیگه مگه برا فروشش بریم اصفهان. متنفررررر شدم از اصفهان و مسیرش

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ پس اونجا هم خطریه

امسال افتضاح و سال دیگه بدتر فقط بهتون بگم از اول سال تا الان ماشینم رو از ترس شستشو نکردم 

ما که هرچی مونده بود سمسار آوردیم فروختیم خونه رو دادیم اجاره. دیگه مگه برا فروشش بریم اصفهان. متنفر ...

گفتم همه جای کشور همینه