2777
2789
عنوان

اُسکل بازی های دوران کودکی

3789 بازدید | 219 پست

بگید یکم بخندیم😁😂

من خودم بچگیم فکر می‌کردم وسایلای خونه زندن وقتی ما بیرون میریم تکون میخورن حرف میزنن بعد عین دیوونه ها میرفتم بهشون میگفتم : نگران نباشد من به کسی نمیگم ولی باهام حرف بزنید تروخدااااا 🤣🤣🤦‍♀️

خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ا...کل نبودم

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
با یه اکیپ خیالی دوست بودم داییم مامانمو میترسوند می‌گفت با جناب در ارتباطه😁😂

😂😂

خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 

من با عروسکام میرفتیم تودنیای جنگل😐

هعی دلم برا اون خیالبافیای شیرین تنگ شد....بهترازخیالبافیای الانم بودن😓

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

من فک میکردم بقیه از طریق عکسشون میتونن ببیننم 

فک میکردم اگ شب تو آینه نگاه کنم عکسم دستش میاد بیرون خفم میکنه

پام از زیر پتو بیرون باشه جن میکشتش 

تو حموم چشام ببندم جن میاد سراغم

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه
واییییی عالی      فقط تلاش های اخرتتت

یعنی سرشون داد میزدم میگفتم د حرف بزنید لا مصبااا😂😂😂

من فک میکردم بقیه از طریق عکسشون میتونن ببیننم  فک میکردم اگ شب تو آینه نگاه کنم عکسم دستش میا ...

من هنوزم پامو بیرون از پتو نمیزارم تو حموم هم چشمامو نمیبندم😂😑😐😂😂😂

با لوازم آرایشای مامانم حرف میزدم 😐

😂😂

من هنوزم پامو بیرون از پتو نمیزارم تو حموم هم چشمامو نمیبندم😂😑😐😂😂😂

😂😂😂من تو حموم راحت چشام میبندم ولی پا رو ن پا حتما باید زیر پتو باشه

امضامو بخووون دعوا دوووس دااارم😤🔪اسمم الکیه