بچه هم من مشکل ایمنی دارم ایمنیم بالاست کسی بوده پیش دکتر رویا شرکت اصفهان نتیجه گرفته باشه ۳ تاسقط داشتم اولی ۱۸ هفته دومی ۲۲ هفته سومی کلا بادارو هیدروکسی کلروکین وسرم ای وی آی جی پوچ ۸ هفته سقط شد.خیلی ناامیدم راهنماییم کنین
منم سقط مکرر داشتم گفتن مثل شما بالاس کلینیک نازایی میرفتم کلی هزینه کردم درمان نشدم یه دوره طب سنتی رفتم با درو های گیاهی درمان شدم یعنی دیگه آزمایشام نشون نداد مشکل ایمنی دارم ، تنها مشکلم رحم دو شاخ بود که هیچ دکتری متوجه نشد حتی با عکس رنگی و سقطام بخاطر رحم دوشاخ بود که دکتر معمار مشرف تشخیص داد و تمامی دارو ها باعث نابودی بچه هام میشده ، الان خداراشکر بصورت معجزه وار یه دختر ۳ساله دارم ، ۴ ماهم بود فهمیدم حاملم و دخترم تو ۳۵ هفتگی به دنیا اومد بخاطر شرایط بد رحمم که تو دستگاه گذاشتنش بعد دیگه تشخیص قطعی دکتر رحم دو شاخ من شد
سلام به دوستان . منم بعد از سه تا سقط رفتم صارم پیش کرم نیا که با آزمایش گفت مشکل ایمنی داری. بجای اینکه من و ارجاع بده به یه دکتر ایمونولوژی سه بار لنفوسیت تراپی برام تجویز کرد و بعد گفت برو اقدام کن و با باردار شدنت قرص پردنیزلون بخور.اینکار و کردم بعد متوجه شدم کسایی که این مشکل و دارن لااقل دو ماه قبل اقدام باید دارو بخورن.فردا هم برا چهارمین بار باید برم کورتاژ