2777
2789
عنوان

سقط مکرر

2717 بازدید | 28 پست

بچه هم من مشکل ایمنی دارم ایمنیم بالاست کسی بوده پیش دکتر رویا شرکت اصفهان نتیجه گرفته باشه ۳ تاسقط داشتم اولی ۱۸ هفته دومی ۲۲ هفته سومی کلا بادارو هیدروکسی کلروکین وسرم ای وی آی جی پوچ ۸ هفته سقط شد.خیلی ناامیدم راهنماییم کنین

منم سقط مکرر داشتم گفتن مثل شما بالاس کلینیک نازایی میرفتم کلی هزینه کردم درمان نشدم یه دوره طب سنتی رفتم با درو های گیاهی درمان شدم یعنی دیگه آزمایشام نشون نداد مشکل ایمنی دارم ، تنها مشکلم رحم دو شاخ بود که هیچ دکتری متوجه نشد حتی با عکس رنگی و سقطام بخاطر رحم دوشاخ بود که دکتر معمار مشرف تشخیص داد و تمامی دارو ها باعث نابودی بچه هام می‌شده ، الان خداراشکر بصورت معجزه وار یه دختر ۳ساله دارم ، ۴ ماهم بود فهمیدم حاملم و دخترم تو ۳۵ هفتگی به دنیا اومد بخاطر شرایط بد رحمم که تو دستگاه گذاشتنش بعد دیگه تشخیص قطعی دکتر رحم دو شاخ من شد

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان بارداری پوچ هم ممکنه بارداریای بعدی هم سقط بشه من خیلی میترسم

نه عزیزم ربطی نداره من بخاطر مشکل ایمنیم بود این دوره بااین داروها جواب نداد الان منتظرم نوبتم بشه دکتررویاشرکت بیاد

منم سقط مکرر داشتم گفتن مثل شما بالاس کلینیک نازایی میرفتم کلی هزینه کردم درمان نشدم یه دوره طب سنتی ...

من مشکل رحم ندارم فقط ایمنی.شما چی مصرف کردین گیاهی

سلام به دوستان . منم بعد از سه تا سقط رفتم صارم پیش کرم نیا که با آزمایش گفت مشکل ایمنی داری. بجای اینکه من و ارجاع بده به یه دکتر ایمونولوژی سه بار لنفوسیت تراپی برام تجویز کرد و بعد گفت برو اقدام کن و با باردار شدنت قرص پردنیزلون بخور.اینکار و کردم بعد متوجه شدم کسایی که این مشکل و دارن لااقل دو ماه قبل اقدام باید دارو بخورن.فردا هم برا چهارمین بار باید برم کورتاژ

سلام به دوستان . منم بعد از سه تا سقط رفتم صارم پیش کرم نیا که با آزمایش گفت مشکل ایمنی داری. بجای ا ...

سلام عزیزم اره دکتر منم گفت ۲ ماه باید دارو بخوری تاسیستم ایمنی کامل سرکوب بشه بعد اقدام کنی حتما برو زیر نظر دکتر ایمونولوژی

سلام به دوستان . منم بعد از سه تا سقط رفتم صارم پیش کرم نیا که با آزمایش گفت مشکل ایمنی داری. بجای ا ...

دکتر من گفت اصلا لفنوسیت تراپی فایده نداره فقط همون دارو ها وivigاستفاده کن ایشالابه زودی نی نیتو بغل میکنی واسه منم دعا کن خیلی خسته شدم