2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 2717 بازدید | 28 پست
سلام عزیزم اره دکتر منم گفت ۲ ماه باید دارو بخوری تاسیستم ایمنی کامل سرکوب بشه بعد اقدام کنی حتما بر ...

سلام عزیزم شما نتیجه گرفتین یا نه ؟ بارداری الان دکترت کیه یا تو اقدامی هنوز 

سلام عزیزم شما نتیجه گرفتین یا نه ؟ بارداری الان دکترت کیه یا تو اقدامی هنوز 

نه من این ماه دکتر ایمونولوژیمو عوض کردم دکتر رویا شرکته تو ماه آینده نوبتم میشه بعد ۶ ماه نوبتم شد.دیگه ایشالابرم دارو بگیرم بعد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم رویا شرکت اصفهانه قبلا دکترم یکی دیگه بود.

انشالله که حتما حتما صاحب یه دوقلو خوشگل میشی عزیزم. منم کرمانشاهم قراره برم پیش دکتر زرنانی تهران . میگن خوبه دیگه توکل به خدا.

انشالله که حتما حتما صاحب یه دوقلو خوشگل میشی عزیزم. منم کرمانشاهم قراره برم پیش دکتر زرنانی تهران . ...

اگه مشکل ایمنی داری خواهش میکنم ی سر بیاپیش دکتر رویاشرکت اصفهان منم اولین باره میخوام برم پیشش حتما بیا تمام مریضاش من باشون حرف زدم نتیجه گرفتن اگه میتونی بیای بگومن چهارشنبه که میرم واست نوبت بگیرم چون نوبتاش حضوریه 

اگه مشکل ایمنی داری خواهش میکنم ی سر بیاپیش دکتر رویاشرکت اصفهان منم اولین باره میخوام برم پیشش حتما ...

یه نوبت پیش دکتر زرنانی گرفتم . اصفهان سخته کسی و ندارم اونجا . ولی تهران فامیل نزدیک زیاد داریم

یه نوبت پیش دکتر زرنانی گرفتم . اصفهان سخته کسی و ندارم اونجا . ولی تهران فامیل نزدیک زیاد داریم

ایشالا هرجا میخوای بری مشکلت حل بشه عزیزم به زودی مادر بشی بچتوصحیحوسالم بغل کنی