2777
2789
چند وقته سوزش ادرار دارم الانم ۳,۴ماه میشه لکه بینی پریودم طولانی شده

چرا دکتر نرفتی تا حالا!؟؟؟؟ من ی سری بعد پریود لکه بینی داشتم از ترس رفتم تست پاپ اسمیر دادم! 

حتما تو اولین فرصت برو پیش دکتر.

بعدم حتما بهم خبر بده چیکار کردی. نگرانتم. 

ان شا الله که چیز خاصی نیست اما حتما جدیش بگیر،

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اسی قهوه ای که خوردی قهوه ترک نیس و این قهوه ی شما اصلا مناسب فال نیس  همینا رو دیدم امیدوارم ...

اره با دستگاه درس کردم یکم از تفاله ریختم تو فنجونم

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بستگی تو زندگیت داری  احساس میکنی کلی بار رو دوشته و داره سنگینی میکنه .تصمیم های اشتباه ...

مرسی از زمانی که برام گذاشتی

چرا دکتر نرفتی تا حالا!؟؟؟؟ من ی سری بعد پریود لکه بینی داشتم از ترس رفتم تست پاپ اسمیر دادم!  ...

همش پشت گوش میندازم حتما باید برم

همش پشت گوش میندازم حتما باید برم

انشالله ک چیز خاصی نیست. سالم و شاد باشی عزیزم🌷

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیزم بستگی تو زندگیت داری  احساس میکنی کلی بار رو دوشته و داره سنگینی میکنه .تصمیم های اشتباه ...

اوفییییی چ با جزئیات گفتی🤤دلم خواست قهوه بخورم..😅👋🏻

عزیزم من چجوری باهات ارتباط بگیرم

همینجا عزیزم

میخواستم بازم برات عکس بفرستم البته اگه زحمتی نیست 

گفتم یه موقع اینجا کیفیت عکس میاد پایین و....