__javaher مدیر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 646 عنوان فال قهوه کسی بلده | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست کسی میتونه تفسیر کنه برام سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۵۸ 1400/10/24 | 16:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 چند وقته سوزش ادرار دارم الانم ۳,۴ماه میشه لکه بینی پریودم طولانی شده چرا دکتر نرفتی تا حالا!؟؟؟؟ من ی سری بعد پریود لکه بینی داشتم از ترس رفتم تست پاپ اسمیر دادم! حتما تو اولین فرصت برو پیش دکتر.بعدم حتما بهم خبر بده چیکار کردی. نگرانتم. ان شا الله که چیز خاصی نیست اما حتما جدیش بگیر، 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
__javaher مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 646 اسی قهوه ای که خوردی قهوه ترک نیس و این قهوه ی شما اصلا مناسب فال نیس همینا رو دیدم امیدوارم ... اره با دستگاه درس کردم یکم از تفاله ریختم تو فنجونم سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۵۸
__javaher مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 646 عزیزم بستگی تو زندگیت داری احساس میکنی کلی بار رو دوشته و داره سنگینی میکنه .تصمیم های اشتباه ... مرسی از زمانی که برام گذاشتی سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۵۸
__javaher مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 646 چرا دکتر نرفتی تا حالا!؟؟؟؟ من ی سری بعد پریود لکه بینی داشتم از ترس رفتم تست پاپ اسمیر دادم! ... همش پشت گوش میندازم حتما باید برم سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۵۸
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 همش پشت گوش میندازم حتما باید برم انشالله ک چیز خاصی نیست. سالم و شاد باشی عزیزم🌷 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 عزیزم بستگی تو زندگیت داری احساس میکنی کلی بار رو دوشته و داره سنگینی میکنه .تصمیم های اشتباه ... اوفییییی چ با جزئیات گفتی🤤دلم خواست قهوه بخورم..😅👋🏻 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
__javaher مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 646 انشالله ک چیز خاصی نیست. سالم و شاد باشی عزیزم🌷 امیدوارم سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۵۸
__javaher مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 646 عزیزم بستگی تو زندگیت داری احساس میکنی کلی بار رو دوشته و داره سنگینی میکنه .تصمیم های اشتباه ... عزیزم من چجوری باهات ارتباط بگیرم سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۵۸
__javaher مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 646 همینجا عزیزم میخواستم بازم برات عکس بفرستم البته اگه زحمتی نیست گفتم یه موقع اینجا کیفیت عکس میاد پایین و.... سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۵۸
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 29027 میخواستم بازم برات عکس بفرستم البته اگه زحمتی نیست گفتم یه موقع اینجا کیفیت عکس میاد پایین و. ... عزیزم من خیلی وقته کنار گذاشتم اون روزم اتفاقی براتون تفسیر کردم💞
__javaher مدیر استارتر عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 646 عزیزم من خیلی وقته کنار گذاشتم اون روزم اتفاقی براتون تفسیر کردم💞 😔اموزش دیدین سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۵۸
دختربهار98 عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 1534 عزیزم بستگی تو زندگیت داری احساس میکنی کلی بار رو دوشته و داره سنگینی میکنه .تصمیم های اشتباه ... سلام گلم.قهوه منم نگاه میندازید؟🙏مجردم29سالمه
دختربهار98 عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 1534 اوفییییی چ با جزئیات گفتی🤤دلم خواست قهوه بخورم..😅👋🏻 سلام میشه شما هم ب فنجونم نگاه بندازید؟🙏تو پست بالا گذاشتم❤💕