2777
2789
عنوان

من به این مامانم چی بگم اخه🤕🤕🤕

412 بازدید | 23 پست

پسرداییم قراره فردا برن ازمایش خون با دخترداییم یعنی دختر عموش بعد مامانم هی میگه خداکنه ازمایش جوابش خوب نباشه توقع داره ابجیمو بگیرن 🙄🙄🙄 دخترداییم چهارده سالشه بعد ابجیم هفده من نمیدونم چه عجله ای داره ابجیمم البته چنتا خواستگار داشت مامانم همشو رد کرد اینجا فک کنم دلش میخاد پسر داداشش دامادش بشه اینجوریه 🤐🤐🤐 اصلا از وقتی شنیده همش ناراحته 😐😐😐 

خوب بگو مامان زور ک نیس همو حتما نمیخوان

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر خاله دارم دیروز عکس اسباب باریاش رو برام فرستاده نوشته دارم بقالی بازی میکنم(سوپر مارکت) 

اصلا نمیتونم تصور کنم یکی همسن اون رو میخوان عروس کنن ببخشید واقعا متاسفم

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

خاله منم اینجور بود الان چهارساله ازدواج کردم فقط چشمش روماست و همش حرف میبره میاره که رابطه مارو با خانواده شوهرم بهم بریزه برا دختر خودشم خاستگار بود یکی دوتا ولی غریبه اما خیلی ذوق میکرد کسی میگفت فلانی بیاد دخترتو بگیره ماهم فامیلیم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
مامانم مستقیم نمیگه که فقط رفتارش اینو نشون میده

ت خودت مستقیم زمانی که خواهرت نباشه بهش بگو با ملایمت البته بگو من می‌دونم فهمیدم از رفتارات ک دوس داری اون دامادت بشه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
وای بلا بدور 😒😒😒😒 اینقد بدم میاد زور میخوان واسه دختراشون شوهر پیدا کنن😒

عمه های منم همین بودن سر نامزدی من و پسر عمم یه بامبولی راه انداختن ک بیا و ببین یکیش ک گفت سکته کردم رفت بیمارستان بستری شد  اخرشم فک کنم مث مامان اسی دعا کردن ک خونمون نخورد ب هم  

برای تو برای چشمهایت برای من برای درد هایم برای ما برای اینهمه تنهایی ایکاش خدا کاری کند😔          عضو گروه رز آبی ورن فعلی ۷۰ وزن هدف ۶۰ شروع چالش  ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰  کاربری دست دونفره