2777
2789
عنوان

من به این مامانم چی بگم اخه🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 23 پست
ت خودت مستقیم زمانی که خواهرت نباشه بهش بگو با ملایمت البته بگو من می‌دونم فهمیدم از رفتارات ک دوس د ...

اینجوری مطمئنم گارد میگیره که نه اینجوری نیست و تو اشتباه میکنی ولی کاملا معلومه از رفتارش 

عمه های منم همین بودن سر نامزدی من و پسر عمم یه بامبولی راه انداختن ک بیا و ببین یکیش ک گفت سکته کرد ...

الان مجردی؟ وای این عمه افریطه ها خیلی بدن آدم آرامش نداره از دستشون خب اگه دخترتو چمیدونم دخترای دیگه فامیلو میخواست میومد میگرفت دیگه چه اصراری داری😒😒😒

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری مطمئنم گارد میگیره که نه اینجوری نیست و تو اشتباه میکنی ولی کاملا معلومه از رفتارش 

اوو پس انکار میکنه 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
الان مجردی؟ وای این عمه افریطه ها خیلی بدن آدم آرامش نداره از دستشون خب اگه دخترتو چمیدونم دخترای دی ...

اره مجردم. اکثر عمه ها بخاطر دوس نداشتن زن داداششون برادر زادشونم دوس ندارن 

برای تو برای چشمهایت برای من برای درد هایم برای ما برای اینهمه تنهایی ایکاش خدا کاری کند😔          عضو گروه رز آبی ورن فعلی ۷۰ وزن هدف ۶۰ شروع چالش  ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰  کاربری دست دونفره
اره مجردم. اکثر عمه ها بخاطر دوس نداشتن زن داداششون برادر زادشونم دوس ندارن 

آره عمه های منم همینن البته منو اصلا دوست ندارن چون قیافم شبیه مامانمه با خواهر و برادرای دیگه ام که شبیه خودشونن بهترن البته اینکه من محل شون هم نمیکنم تاثیر زیادی داره 😂 

ایشالله یه بخت عالی نصیبت بشه چشم همه فامیل دربیاد 😁

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

آره عمه های منم همینن البته منو اصلا دوست ندارن چون قیافم شبیه مامانمه با خواهر و برادرای دیگه ام که ...

حالا من کپی برابر با اصل خودشونم از نظر قیافه 🤕

مرسی عزیزم عاقبتت بخیر باشه انشالله

برای تو برای چشمهایت برای من برای درد هایم برای ما برای اینهمه تنهایی ایکاش خدا کاری کند😔          عضو گروه رز آبی ورن فعلی ۷۰ وزن هدف ۶۰ شروع چالش  ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰  کاربری دست دونفره