2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر بی عرضه هسش

1242 بازدید | 21 پست

حدودای ۲۴ ۲۵ سالشه لیسانس گرفته اول بعد رف سربازی بعد چن ماه یه مشکلی پیش اومد معاف شد

الان کار  ثابت نداره یعنی کاری که بشه باهاش یه زندگی متوسط رو گردوند خونه ماشینم نداره 

هوای حوصله مان ابریست 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

عزيزم عجله نكن براي ازدواج

من قبلا ميشنيدم ميگفتن پول مهم نيست قبول نداشتم

ولي الان ميبينم تمام مساله پوله 

اگه پول باشه تازه ميشه به مسائل ديگه فك كرد

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅

اگر همت نکرده کاری پیدا کنه  یا از کم شانسی بوده  یا تنبلیش، 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
بی عرضه؟! الان بنظرت توی این اوضاع اقتصادی کشور چنددرصد از پسرای این سنی کار ثابت دارن و ماشینم دارن ...

من نگفتم بی عرضه .نظر پرسیدم ؟آخه بعضیام هسن تو سن کم کارگری میکنن حداقل یه ماشین میخرن 

هوای حوصله مان ابریست 💚

۹۹٪ جوونا این شرایطو دارن ک دلیل بر بی عرضه بودن نیست، شرایط بد اقتصاد و جامعه ست ولی اینا نباید معیارت باشه ک اشتباهه...

ببین اصالت داره؟ خانواده ی خوش نام داره؟ شخصیت و اخلاق داره؟ قابل اعتماد هست؟ بعد برو سراغ مالی

دوســتِ نــی نــی سایتیِ من، الهی همیشه تنت سلامت، دلت شاد، زندگیت پُربرکت، جیبت پُرپول، لبت خندون و عاقبتت بخیر باشه🙏🏼❤🌹
عزيزم عجله نكن براي ازدواج من قبلا ميشنيدم ميگفتن پول مهم نيست قبول نداشتم ولي الان ميبينم تمام مس ...

منم مسائل مالی خیلی برام مهمه برا همین نتونسم فعلا ازدواج کنم .خواستگارایی داشتم که شرایط مالیشون اوکی بود ولی باز یه مشکلی بود همیشه

هوای حوصله مان ابریست 💚