2777
2789
عنوان

الان نجفم❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

التماس دعا برای شفای بیمار دعا کنین خدا زودتر شفای کاملشو بده

خدایا...... آروزهام خاطره شن .....مگه خدا نگفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را..... پس کو پس چرا اجابت نمیکنه.....خدایا مصلحتمو با خواستم یکی کن مرسی❤

زیارت قبول حاجتت روا

دعا کن زودتر یه خونه یا مغازه بخریم ، هر دو اجاره ایه سخته

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

چشم عزیزای دلم، دعاگوی همتونم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

سمانه

لطفا دعام كن

خيلي محتاج دعا هستم

و شرايط وحشتناكي الان تو خونمون هست😔😔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

برام دعا کن اسمم زهراست مشکلاتم حل شه کاری رو که شروع کردیم بتونیم تموم کنیم ویه خونه خوب بخرم وسلامتی بچه هام رو می‌خوام ممنون خدا خیرت بده خیلی مشکل دارم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

جان و دلمممم 🥰🥰زیارتت قبول باشه عزیزم ..ایشاالله برا همه بهترینا رقم بخوره برا منم همینطور🦋🦋🌹🌹

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

کاش میشد دم ایوان نجف

دو سه ساعت بنشینم به تماشای خدا 

انبیا دست توسل به تو دارند علی

دستگیر همه ای دست توانای خدا

التماس دعا عزیزم این دو بیتو لطفا از طرف من بخون 

There is GOD💚💚💚   ..