خدایا...... آروزهام خاطره شن .....مگه خدا نگفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را..... پس کو پس چرا اجابت نمیکنه.....خدایا مصلحتمو با خواستم یکی کن مرسی❤
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
برام دعا کن اسمم زهراست مشکلاتم حل شه کاری رو که شروع کردیم بتونیم تموم کنیم ویه خونه خوب بخرم وسلامتی بچه هام رو میخوام ممنون خدا خیرت بده خیلی مشکل دارم
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
سلام زیارت قبول گلم.خوشا به احوالت.دیشب سیم آخر یه شعر در مورد حضرت علی خوندن من دلم هوایی شد.....خیلی التماس دعا خصوصا براسلامتی مریض ها ودوام زندگی جوون ها...حاجت روا بشید