2777
2789

قرصی دوایی چیزی نیست بخورم پریود بشم؟ تجربه داشتید چیکارکنم؟ 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
دکتر برو اگه طولانیه  باردار نیستی ؟

مجردم... از موعدم ده روز گذشته ولی در طول این ده روز مدام لکه بینی دارم.. همیشه اول پریودی اینجوری میشدم در حد چند ساعت بعد پریود میشدم ولی الان ده روز شده 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مطمعنيد كه باردار نيستيد ميتونين آمپول پروژسترون دو روز تزريق كنين يا قرص مدروكسي پروژسترون٥ هر ١٢ ساعت ١٠-٧ روز ميل كنيد و قطع كنيد و چند روزه پريود بشين

البته لكه بيني دارين شايد روزاي اول پريودين ميتونين دارچين بخورين خونريزي تون راه بيوفته

مجردم... از موعدم ده روز گذشته ولی در طول این ده روز مدام لکه بینی دارم.. همیشه اول پریودی اینجوری م ...

😐

حتمی برو دکتر 

اصلا چرا توی مجرد پریودات باید اینجوری باشه دکتر گفته طبیعیه ؟ کیست یا تنبلی نداری ؟

اگه مطمعنيد كه باردار نيستيد ميتونين آمپول پروژسترون دو روز تزريق كنين يا قرص مدروكسي پروژسترون٥ هر ...

همیشع اول پریودی در حد چند ساعت اینجوری میشم و بعد خونریزی اصلی راه میفته ولی الان ده روز شده 

😐 حتمی برو دکتر  اصلا چرا توی مجرد پریودات باید اینجوری باشه دکتر گفته طبیعیه ؟ کیست یا تنبل ...

قبلا اینجوری شدم رفتم دکتر گف یکم تنبلی داری کیست اینا نداشتم... 😐 خطرناکه مگه؟ 

همیشع اول پریودی در حد چند ساعت اینجوری میشم و بعد خونریزی اصلی راه میفته ولی الان ده روز شده 

اها تو یه روز اره منم مجردی اینجور بودم فکر کردم چند روزه اینجوری میشی بعد خون اصلی میاد که این نیاز به بررسی داره 

حتمی برو دکتر این نشون دهنده یه تغییریه 

قبلا اینجوری شدم رفتم دکتر گف یکم تنبلی داری کیست اینا نداشتم... 😐 خطرناکه مگه؟ 

😐

تنبلی اصلا خوب نیستا ممکنه پیشرفت کنه بعدها برای بارداری به مشکل بخوری همین جوریش مانع بازدار شدن تو مدت زمان عادیه سخت طرف باردار میشه وای به حال پیشرفتش 

حتمی پیگیر بشو در چه حده اگه نیازه دارو بخور تا مجردی رفعش کن 

اها تو یه روز اره منم مجردی اینجور بودم فکر کردم چند روزه اینجوری میشی بعد خون اصلی میاد که این نیاز ...

نه بابا مجردم برم دکتر واسه چی 😞 تازه شهرمون کوچیکه دو نفر ببینن هزار تا عیب میزارن روم 

نه بابا مجردم برم دکتر واسه چی 😞 تازه شهرمون کوچیکه دو نفر ببینن هزار تا عیب میزارن روم  

قربونت چه ربطی داره ؟الان میگی ده روزه لک میبینی قبلا هم گفته دکتر کمی تنبلی داری ممکنه پیشرفت کرده باشه 😐مجرد برا چی نره دکتر زنان ؟ معاینه و دستگاه که نمیزنه که علایمو بگی ازمایش خون و سونو میکنه برات و تمام 

برو به شهر دیگه اگه خیلی حساسی یا مثلا مادر یا خواهر متاهل باهات بیان دوتایی برید داخل اینجوری نمیگن برا تو اومدن حتمی