2789
عنوان

تعیین جنسیت

198 بازدید | 18 پست

خیلی دلم گرفته دو تا دختر دارم عاشقشونم اصلااااااا دلم بچه یکم نمیخواد توان ندارم 29 سالم هست شوهرم انتظار داره بچه بیارم و دلشو به دوا درمان خوش کرده که پسر دار بشه اونم الان که برادرزادش  میخواد بدنیا بیاد میره بیشتر وسوسه شده من از برخورد و رفتارای بقیه خانواده شوهر خیلی زجر میک شم اما اصلا به روی خودم نمیارم و با خدا درددل میکنم و میگم بچه هام عاقبت بخیر بشن  اصلا بفکر پسر نیستم حالا اگه یوقت برای تعیین جنسیت شوهرم بخواد اقدام کنه چیکار کنم چون حس میکنم خدا قهرش میگیره و خودمم اصلا حس نمیکنم پسردار بشم  سر بچه دوم که ناخواسته بود بازم حس عجیبی میگفت دختره خودم خوشحال بودم اما شوهرم نه.  خیلی دلم پره چیکار کنم 

اگه واقعا میخواد باید اگه اشتباه نگم میکرو کنید از این کارها دنبال رژیم نباشید بگیر نگیره بعدم حالا میخواد چه عیبی داره این به معنی اینکه دختر داره ناراضیه نیست دوست داره هر دوجنسو داشته باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توان بچه سوم ندارم. وخودم توی این سن دیسک کمر و گردن دارم و کلی مشکل دیگ.  میخوام با دخترام عشق کنم اما بقیه با رفتارشون  منو آزار میدن  اما بازم میگم مهم نیست البته اگه شوهرم مثل بقیه نبود خیلی آرامش داشتم مهم شوهرمه که حیف پسر دلش میخواد 

خب وقتی انقدر اصرار داره ببرش برای آی وی اف ک ۹۸درصد شنیدم جنسیت درست درمیاد،بذار با هزینه ها آشنا بشه تا بیخیال بشه...انگار پسر چه تاجی میخواد به سرش بذاره

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
اگه واقعا میخواد باید اگه اشتباه نگم میکرو کنید از این کارها دنبال رژیم نباشید بگیر نگیره بعدم حالا ...

خب وقتی خدا نخواد نمیخوام بزور بگیرم نمیخوام توی کارش  دخالت کنم من میترسم خدا قهرش بگیره اگه بگم خدا خودت بهم بده باردار بشم و دختر بشه چیکار کنم خیلی بدم میاد دارم راجب پسر دختر داشتن حرف میزنم آخه چرا باید کردم به اینجا بکشه  خیلیا هستن چندتا دختر دارن  پس اونا چیکار کنن  

والله منم بچه دوموبخاطرشوهرم اوردم میرفت میومدمیگفت فلان دوستم پسرداره اینجوره اونجوره پدرشوهرم ایناهم پسردوستن وگرنه تواین زمونه به نطرمن یدونه بسه ادم نمیتونه برسونه اولی دختربچم دومی پسرتوشکمم گفتن معلوله هزاربارگفتم خدایاغلط کردم دخترباشه سالم باشه یک ماه گریه کردم خداروشکرسالم سالمه 

[QUOTE=222578529]خب وقتی انقدر اصرار داره ببرش برای آی وی اف ک ۹۸درصد شنیدم جنسیت درست درمیاد،بذار با هزینه ها آشنا ب ...[/QUOTEمخصوصا پدرشوهرم که نگم  چقد پسردوسته  اما ابراز نمیکنه خداروشکر جاریم پسر بارداره 

[QUOTE=222578529]خب وقتی انقدر اصرار داره ببرش برای آی وی اف ک ۹۸درصد شنیدم جنسیت درست درمیاد،بذار ب ...

شما همینکار رو کن.مردا خیلی توقعشون بالایه جنسیتم ک از پدر به بچه میرسه

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
والله منم بچه دوموبخاطرشوهرم اوردم میرفت میومدمیگفت فلان دوستم پسرداره اینجوره اونجوره پدرشوهرم اینا ...

دخترش هم توب گفتن پسر بعدش گفتم دختر دپرس شدن اما جاریم الان پسره بهش مژدگانی داده برای من ذره این چیزا اهمیت نداره فقط اینکه شوهرم دلشه  عذاب میکشم 

خب وقتی خدا نخواد نمیخوام بزور بگیرم نمیخوام توی کارش  دخالت کنم من میترسم خدا قهرش بگیره اگه ب ...

ببین شاید خدا صلاح بدونه بچه سوم و پسر بده از کجا میدونی چون دوتا دختر داده یعنی صلاح نداشتید ؟ ادم اگه توانشو داره تلاش میکنه شوهرت باید قبول کنه دختر شد بیخیال بشه میتونه اینو قبول کنه ؟ چون جنسیتم از خودشه 

ما هم سه تا دختریم کسی هم کاری نداشته چرا حرفی حدیثی نبود وای چرا سه تا دختر مگه نون و بقیه میدن خیلی ها بعد دوتا دخترم دیدم پسر اوردن مثل زن عموم شما اگه تصمیمتون جدیه حتما از روشهای مطمین استفاده کنید که حتمی بشه خدا خودشم کمک میکنه چرا ادم باید به دلش چیزی بمونه وقتی راهشم جوره ؟!خدا هر چی بخواد میده ولی نگفته تلاش نکن

البته خیلیا هستن این شرایط منو دارن تو همین سایت خیلیا از وضعیت پسر نداشتن  و برخورد بقیه گلایه داشتن  من فقط تنها نیستم ناراحتم آخه عدالت خدا کجاهه چرا باید اینهمه مادر عذاب بکشن با اینکه عصر جدید هستیم خداروشکر دخترامونو زنده به گور نمیکنن  اماتا زنده ای باید حرف بشنوی