2777
2789
عنوان

بنظرتون علت این همه تعصب چیه؟

554 بازدید | 57 پست

صاحبکارم ی آقای متاهله زنشم دوس داره 

ب شدت روی من تعصب داره 

کسی کوچکترین حرفی راجبم بزنه سریع کلافه و عصبی میشه 

مثلا ی بار یکی سن و سالمو پرسید ی خانومی 

گفت فقط لباس عروس کم داری دخترم 

یهو با کلافگی گفت ولش کن یه زندگی راحت داره میخای بندازیش توی دردسر ازدواج 

یا پسری کوچیکترین مزاحمتی واسم ایجاد کنه خیلی بدش میاد 

فروشندشم من مغازه تم تولده 

ی چیز دیگه راجبش بگم راستی موقع سلام خدافظی دستشو دراز میکنه و باهام دست میده 🙄🙄

اما جلو دوستاش یا فروشنده های مغازه اطراف این کارو نمیکنه فقط وقتی تنهاییم یا مشتری ک مشتری ثابتش نیستن توی مغازن

واسه گشایش بخت من یه صلوات بفرستین 🙏کاربر لواشک ترش99ام کاربریم بخاطر یه کاربر دیگه ترکید

نمیدونم چرا خندم گرفت😶😂

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وظیفشه

مسولیت داره کسی مزاحمت نشع/درباره ازدواجم نظرشو گفته.مثلا کسی ک افتاده باشه تو چاه به تومیگه نیفتی تو چاا

بعدم اینکه دست میده یا نمیده به خودت برمیگرده

وقتایی که کسی پیشتون نیست و بهت دست میده تو هم دستتو دراز میکنی؟؟ اگه آره که همین کار باعث یک فکرایی پیش اون آقا میشه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بامردمتاهل نامحرم دست نده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖