گلرنگ مدیر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 4429 عنوان باروووون میاد یهوووو.... | مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 32 پست داره بارون میاد خداروشکررررر...... یه حال خوب.. صدای قطره های بارون... خدایا شکرررت 1400/10/24 | 02:55 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلرنگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 4429 این بغض واسه خود بارون نیست و بیشتر واسه خاطراتیه که ممکنه با باریدن باران طلاقی داشته تو گذشتتون و ... شایدم خبرای خوب با خودش داره
asemanni عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 356 بارون های خوزستون دیدنی ان وغروباش😍😍😍😍عکس زیادمیگیرم.شکارلحظه های بارونی ام وبرف.وطبیعت وغروب خفن..خوزستون قلب مونه😐 کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا
گلرنگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 4429 بارون های خوزستون دیدنی ان وغروباش😍😍😍😍عکس زیادمیگیرم.شکارلحظه های بارونی ام وبرف.وطبیعت وغروب خف ... چقدر خوب
dey_mahi عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 12332 اینجا هم میباره🌧️ اگه ديدي همه چيز قشنگه بدون که مستي!!!🤞
asemanni عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 356 این بغض واسه خود بارون نیست و بیشتر واسه خاطراتیه که ممکنه با باریدن باران طلاقی داشته تو گذشتتون و ... داداش بارون سراپا پراز حس های خوبه وارامش..ولی خاطرات هم ک نباشه .بارون خودش خیلی حرف تودلشه ک ایقدمیباره 😐😐😐 کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا
asemanni عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 356 چقدر خوب عاشق صحنه های رمانتیکم توبارون😋😍 کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا
گلرنگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 4429 گریه کردن همیشه هم بد نیستا دقیقا.. دقت کردین وقتی تو روضه ها گریه میکنیم بعدش چقدررر حالمون خوب میشه من گریه تو روضه ها رو دوست دارم اما گریه بعد دوا داد بیداد اصلا سبکم نمیکنه... سرم درد میگیره بعدش
dey_mahi عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 12332 عاشق صدای بارونم وقتی تند میباره🌧️🌧️ اگه ديدي همه چيز قشنگه بدون که مستي!!!🤞
kami68 عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 462 داداش بارون سراپا پراز حس های خوبه وارامش..ولی خاطرات هم ک نباشه .بارون خودش خیلی حرف تودلشه ک ایقدم ... آره خب منم بی شباهت نیستم با شما و بارون همیشه قشنگه .مخصوصا اون مدل بارونی که تو فیلم the Reader میبارید
kami68 عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 462 دقیقا.. دقت کردین وقتی تو روضه ها گریه میکنیم بعدش چقدررر حالمون خوب میشه من گریه تو روضه ها رو دوست ... گریه هم میتونه از سر شوق باشه هم از ناراحتی و حرف شما متینه
گلرنگ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 4429 گریه هم میتونه از سر شوق باشه هم از ناراحتی و حرف شما متینه سپاس
asemanni عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 356 یه جای بکر ودنج وسرد سرد که هرشب نم نم باروون بیاد😍😍 و یه کلبه ویلایی یاجنگلی باشه وصدای شرشربارون ادموتاصبح بیداربذاره،،اول صبح پابشی 1 دوش بگیری و وسط جنگل دادوجیغ بلندسربکشیم وبگیم خدایا این حال خوبو بهمه اونا ک تنهان وکسیرو ندارن بده👌😑😑😑😑😐😐😐چ حالی میده بارون بیادوخیس بشی وسط جای دنج وبکر باموزیک شاد وبیکلام 😋😋😋ایجوروقتا آدم ارامش 100درصد بهش دس میده دورازتموم ذهنیت های منفی ادما هستیم ایجوروقتا ،،دلتنگ چنین روزهاییم چون فقط 1بار تجربهش کردم😋👌👌امیدوارم واسه همتون بشه😍😍من ایجورم الان ،رمانتیک وسراپا پرانرژی موقع بارون همش دلم میخادبزنم ب جاده وجنگل و.....کلا دیو ونه ام😂😐😐😐 کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا
kami68 عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 462 یه جای بکر ودنج وسرد سرد که هرشب نم نم باروون بیاد😍😍 و یه کلبه ویلایی یاجنگلی باشه وصدای شرشربارون ... شمام بهتره نرم افزار Relax Sleep رو توی گوشیتون دانلود کنین