2777
2789

بارون های خوزستون دیدنی ان وغروباش😍😍😍😍عکس زیادمیگیرم.شکارلحظه های بارونی ام وبرف.وطبیعت وغروب خفن..خوزستون قلب مونه😐

کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این بغض واسه خود بارون نیست و بیشتر واسه خاطراتیه که ممکنه با باریدن باران طلاقی داشته تو گذشتتون و ...

داداش بارون سراپا پراز حس های خوبه وارامش..ولی خاطرات هم ک نباشه .بارون خودش خیلی حرف تودلشه ک ایقدمیباره 😐😐😐

کاربرآقا...کاربرآقا..کاربرآقا✋khz.ahwazبسلامتی " آب" که هر چی هم بجوشه باز یک رنگه وشفاف👌Month=E3fand♡من " پرسپولیسیم " مغرورانه ترین جمله ی دنیا 
چقدر خوب 

عاشق صحنه های رمانتیکم توبارون😋😍

گریه کردن همیشه هم بد نیستا

دقیقا.. دقت کردین وقتی تو روضه ها گریه میکنیم بعدش چقدررر حالمون خوب میشه من گریه تو روضه ها رو دوست دارم اما گریه بعد دوا داد بیداد اصلا سبکم نمیکنه... سرم درد میگیره بعدش

داداش بارون سراپا پراز حس های خوبه وارامش..ولی خاطرات هم ک نباشه .بارون خودش خیلی حرف تودلشه ک ایقدم ...

آره خب منم بی شباهت نیستم با شما و بارون همیشه قشنگه .مخصوصا اون مدل بارونی که تو فیلم the Reader میبارید

دقیقا.. دقت کردین وقتی تو روضه ها گریه میکنیم بعدش چقدررر حالمون خوب میشه من گریه تو روضه ها رو دوست ...

گریه هم میتونه از سر شوق باشه هم از ناراحتی و حرف شما متینه 

یه جای بکر ودنج وسرد سرد که هرشب نم نم باروون بیاد😍😍 و یه کلبه ویلایی یاجنگلی باشه وصدای شرشربارون ادموتاصبح بیداربذاره،،اول صبح پابشی 1 دوش بگیری و وسط جنگل دادوجیغ بلندسربکشیم وبگیم خدایا این حال خوبو بهمه اونا ک تنهان وکسیرو ندارن بده👌😑😑😑😑😐😐😐چ حالی میده بارون بیادوخیس بشی وسط جای دنج وبکر باموزیک شاد وبیکلام 😋😋😋ایجوروقتا آدم ارامش 100درصد بهش دس میده دورازتموم ذهنیت های منفی ادما هستیم ایجوروقتا ،،دلتنگ چنین روزهاییم چون فقط 1بار تجربهش کردم😋👌👌امیدوارم واسه همتون بشه😍😍من ایجورم الان ،رمانتیک وسراپا پرانرژی موقع بارون همش دلم میخادبزنم ب جاده وجنگل و.....کلا دیو ونه ام😂😐😐😐