2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی نفقه هم نداد😔

منم دارم جدامیشم  الان  مجبور مهریه ونفقمو بده 

یبار رفتم توافقی اما نیومد منم لج کردم مهریمو میخوام بگیرم   الان اونو دنبال گرفتن رضایت منه واسه مهریه

به هرچی جواب دادگاه میاد اعتراض میده... سالم بودنم از نظر دکترا.... نفقه... همه چی

شوهر من اومد به قاضی گفت بیکارم ندارم فقط سالی یه ربع سکه دارم بدم قاضی افتاد خنده گفت سختت نشه  

گفت بیکارم  قاضی گفت مگه بچه ای تو این سن بیکاری برو کار کن باید مهر زنتو بدی

خیلی سیاست دارن منم دختره خونم هیچی بلد نیستم

سیاست نمیخواد فقط کوتاه نیا پس فردا میره جار میزنه من خوب بودم اون بد 

توام به هرچی دادگاه حکم میده اعتراض کن   مهریتو هرچی زدن اعتراص بزن بگو بیشترش کنن  تمکین زد  بگو میتم مامور ببر بعد یساعت ول کن بیا

شوهر من اومد به قاضی گفت بیکارم ندارم فقط سالی یه ربع سکه دارم بدم قاضی افتاد خنده گفت سختت نشه &nbs ...

امروز پیش دادگاه خانواده بودم تا مقدمه رو بگم منو دید گفت جداشو (اونم فهمید روانمو کشتن) 

امروز پیش دادگاه خانواده بودم تا مقدمه رو بگم منو دید گفت جداشو (اونم فهمید روانمو کشتن) 

گوش نده ممکنه فامیلش باشه  بش میگفتی خب حکم طلاقمو بده تا جداشم زرنگ باشه  حداقل میخوایم جداشی ۶ ماه با دادگاه بچرخونش بعد یمقدار مهریتو بگیر و ببخش

گوش نده ممکنه فامیلش باشه  بش میگفتی خب حکم طلاقمو بده تا جداشم زرنگ باشه  حداقل میخوایم ج ...

نه اونی که باهاش حرف زدم فک کنم قاضی بود دادگاه خانواده... امروز وقتمون نبود ولی رفتم یکم توضیح بدم گفت نترس درست میکنم