2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 46 پست
مال منم بخدا میگه هزارتا علیه من  مدرک سازی کرده  ولی من چندتا ویس ازش داشتم  محکومش ...

از فردای عقد شرو کردن به ایراد گرفتن و مدرک جم کردن...یه ساله عقدم هیچ مراسمی بهم ارزش ندادن شب یلدا و فلان هیچی کلا حتی النگو و طلا فلان هم نخریدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از فردای عقد شرو کردن به ایراد گرفتن و مدرک جم کردن...یه ساله عقدم هیچ مراسمی بهم ارزش ندادن شب یلدا ...

الان من یسال  قهرم این پدر مادر بی وجودش پانشدن بیان دنبال من بگن زندگی بچمونه ما درستش  کنیم 

فقطم بخاطر اینکه میدونن وضع مالی پسرشون افتضاحه اگه بیان برا اینکه منو راضی کنن باید برام خرج کنن چون عروسیم برام نگرفتن پسرشونم بیکار شده   از روز اول هدفشون این بود بابای من همه جوره خرج کنه الانم خودشونو کشیدن کنار

اینم آبروی منو برد کل ایران فهمیدن من چه اشتباهی قبلا کرده بودم رو

واگذار کن به خدا حقتو بگیره  نه اولین طلاقی نه اخریش فقط به فکر خودت باش بعداز طلاقم سریعا به ازدواج فکر نکن تا به حالت نرمال برسی بتونی درست تصمیم بگیری

یبار اومدن واسه توافقی بابام گفت ده تا سکه توافق میکنیم رفتن با شکایت برگشتن

پدرت خیلی کار خوبی کرده شده یه سکه بگیر   اگرم خواستی رضایت بدی طبق روال عادی بزاری مهرتو بده بعد جداشو بگو بیا بقیشو میبخشم

نمیدونم خودتی هم کار بابات غلطه ک تورو مجبور میکنه هم اون داره تحریکت میکنه ک مهریه نگیری سیاستشه. ت ...

خب بگیره باباش بهترازاینه که حقش تودسته شوهری باشه ک قدرشوندونسته که

خب بگیره باباش بهترازاینه که حقش تودسته شوهری باشه ک قدرشوندونسته که

ایشون هنوز باکره است هنوز چهار روز با این آقا زندگی نکرده نصف مهریه بهش تعلق میگیره اونم ب خاطر اینکه اسم ی نفر روش اومده ایشون فعلا هیچی از دست نداده. سوخت سازی هنوز با اون پسر نداشته دلش بخواد میتونه بگیره دلشم نخواد ن. ولی پدر حق نداره دخترشو وسیله پول درآوردن خودش بکنه

حتما تمکین نکردی ؟گفتی نمیام ؟

آخه اون اسم مریض روم گذاشت و جنون گفت بعدهم که سالم دراومدم باز اعتراض داد حالا چه تمگینی  امروز که رفته بودم دادگاه خانواده واسه تمکین ( البته وقتمون امروز نبود فقط رفتم مقدمه سازی کنم), فک کنم قاضی بود شاید هم منشی گفت حق حبس داری ( زندان نه ها، یعنی چون باکره ای اگه بگی جدامیشم باید طلاق بده بمونی هم باید نگه داره) گفت تمکینش رد میشه چون همون حبس یعنی به لحاظ قانونی حق دارم تمکین نکنم