2777
2789
عنوان

طلاق

682 بازدید | 46 پست

سه چهار روز دیگه دادگاه دارم می‌خوام طلاق بگیرم مهریه هم نمیخوام فقط روح و روانمو پس بگیرم 

بابام میگه نه باید مهریه بگیری چه بمونی باهاش چه نمونی هرچی میگم نمیخوام داد میزنه سرم بخدا روانی دارم میشم 

اونم تو لایوش همش میگه محبت جاشو به پول داده و پول داشتی باشی عشق هم هست و فلان تیکه میندازه (البته نمیدونه من نگاه میکنم به صورت مخفی میبینم کلا پیجم براش نمیوفته ... حتی چت نمیکنم و نمیدونه گوشیمو پس گرفتم) هیجده سالمه

شکایتش واسه جنون بود رفتم سالم در اومدم این بار تمکین خواسته 

مهریه نمیخوام میدونم اونم نمیده فقط پول پرست گفتناش بهم میرسه حالم خیلی بده باکره ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار بیشتر بخاطر تیکه هایی که میندازه میخوای از حقت بگذری واین اصلا خوب نیست.مهریه نگرفتن یه انتخابه وحقته اما نه وقتی که اون میشناسدت و داره باحرفاش به فکرت جهت میده..

انگار بیشتر بخاطر تیکه هایی که میندازه میخوای از حقت بگذری واین اصلا خوب نیست.مهریه نگرفتن یه انتخاب ...

آخه اون نمیدونه من میبینم ( آپشن جدید اینستا اومده که وقتی میری لایوش پیجت براش نمیوفتع

نمیدونم خودتی هم کار بابات غلطه ک تورو مجبور میکنه هم اون داره تحریکت میکنه ک مهریه نگیری سیاستشه. ت ...

نه پول وکیل رو اون موقع با مهریم حساب میکنم و بقیشم مال خودم ... بچه ها درس میگن بخاطر تیکه های اون که به ذهنم جهت داده با سیاستش اینجوری شدم !! ولی چه فایده من بگم مهریه اون نمی‌ده خب... حتی نفقه رو هم نداد