2777
2789
عنوان

بی بی چک و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 26 پست
شما باردار نیستی گلم هم پریود شدی هم بیبی منفی بوده.

مگه نباید بی بی چک یه دونه خط بندازه؟از من اصلا بی بی چکم هیچ واکنشی نشون نداد🤦🏻‍♀️🥺

کاربری متعلق به دو نفره،با  توجه به تاپیک ها قضاوت نکنید^^♡︎ 
بارداری؟؟؟یا احتمال میدی باردارباشی؟؟؟ اگر احتمال میدی یه ازمایش برو تا کاملا مشخص بشه ...واکسن دوز ...

نه من رابطم با کاندوم بوده اورژانسی خوردم فقط چون شکمم بزرگ شده میگم نکنه باردار شده باشم واسه همین واکسن اذیتم کرده باشه

حتما باید ازمایش بدم یا بی بی چکم اوکیه؟چند روز پیش سر ظهر یه بی بی زدم مداستریم بود منفی شد

دیگ احتمال بارداری نیس با وجود بزرگ شدن شکم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه من پریود شدم سر موعدم ولی بازم نگرانم بی بی چک هم زدم ولی اصلا هیچ خطی نیوفتاد حتی یه خط هم پر ر ...

اگ هیچ خطی نیوفتاد ینی خراب بوده یکی دیگ بزار اگ یه خط افتاد منفیه

بچه ها یه سوال با وجود اینکه یه نفر پریود شده آیا امکانش هست باردار باشه؟😕

نه...اون که  میگن با وجود بارداری پریود شدن ..خونریزی مثل پریود عادی ندارن که درحد یه پریودی خیییلی سبک شاید باشه ..که افراد خیلی کمی هم این مورد رو تجربه میکنن معمولا

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
نه...اون که  میگن با وجود بارداری پریود شدن ..خونریزی مثل پریود عادی ندارن که درحد یه پریودی خی ...

مرسی عزیزدلم که جواب دادید🌹🥺

کاربری متعلق به دو نفره،با  توجه به تاپیک ها قضاوت نکنید^^♡︎ 
نه من رابطم با کاندوم بوده اورژانسی خوردم فقط چون شکمم بزرگ شده میگم نکنه باردار شده باشم واسه همین ...

نه احتمالش نیست..بزرگی شکم دلیل باردار بودن نیست

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
مگه نباید بی بی چک یه دونه خط بندازه؟از من اصلا بی بی چکم هیچ واکنشی نشون نداد🤦🏻‍♀️🥺

بیبی‌ مثبت دوخط ...بیبی منفی یه خط داره...اگر غیراز این هرچی باشه دوباره بیبی استفاده کن

ینی این هورمونی ک بی بی چک باهاش کار میکنه تمام طول بارداری تو ادرار هست؟

اره هرچه از بارداری میگذره مقدار هورمون بارداری بیشتری دربدن ترشح میشه.وتا اخر بارداری هم وجود داره

اره هرچه از بارداری میگذره مقدار هورمون بارداری بیشتری دربدن ترشح میشه.وتا اخر بارداری هم وجود داره

مارکش فرقی نداره؟اینک سرصبح باشه یا نه مهم نیست؟

دوماه  گذشته ها اصلا شکم نداشتم  ورم اوردم قشنگ

من تا ۶ ماهگی شکم نداشتم

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘