بچه ها من دو ماهه پیش رابطه داشتم اگ الان بی بی بذارم جوابش درسته یا حتما باید همون ماه اول بعد رابطه ازش استفاده کرد؟خیلی استرس دارم اورژانسی هم خورده بودم پریود شدم ولی شکمم بزرگ شده
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
جواب بی بی چک که از موعد بگذره دقیقه...اگر پریود نشدی واسه به هم ریختن هورمونات هست که علتشم خوردن قرص اورژانسی هست
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
بعد از اورژانسی ۱۳رز بعدش پریود شدم حدودا تا ۹روز لکه بینی داشتم ماه قبلم شدم ولی شکمم ...
بارداری؟؟؟یا احتمال میدی باردارباشی؟؟؟ اگر احتمال میدی یه ازمایش برو تا کاملا مشخص بشه ...واکسن دوز اول روهفته ۱۲بارداری به بعد باید بزنی دوز دوم رو ۲۸روز بعدش.
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
الان بعد دوماه از رابطه چطوره؟نشون میده اگ مثبت باشه؟
اره با دو خط بنفش پرررررنگ نشون میده
آخه من پریود شدم سر موعدم ولی بازم نگرانم بی بی چک هم زدم ولی اصلا هیچ خطی نیوفتاد حتی یه خط هم پر ر ...
شما باردار نیستی گلم هم پریود شدی هم بیبی منفی بوده.