2777
2789
عنوان

چکار کنم☹

46 بازدید | 6 پست

قدم۱۶۰ وزنم ۴۶ قبلا صورتم تپل بود ولی الان بدون اینکه وزنم کم بشه ولی صورتم خیلی لاغر شده😥دلیلش چیه چکار کنم خیلی زود صورتم تپل بشه ؟چون الان لاغره خیلی زشت شدم

چی بخورم

کاش منم قدم ۱۵۴عه وزنمم ۴۶ باشه😑😭

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وزنت چنده

۵۴___۵

قبلا ۶۰ بودم ۶ کیلو کم کردم شدم ۵۴ بعد رژیم ول کردم به اندازه میخوردم ولی بازم چاق  شدم شدم ۵۷ دوباره ۵ کیلو کم کردم شدم ۵۲ الان چاق شدم ۲ کیلو شدم ۵۴ __۵۵ نمیدونم چیکار کنم خسته شدم🥲

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
۵۴___۵ قبلا ۶۰ بودم ۶ کیلو کم کردم شدم ۵۴ بعد رژیم ول کردم به اندازه میخوردم ولی بازم چاق  شدم ...

ومنی ک الان ۳ ساله وزنم اضافه نمیشه هیچ تازه دو کیلو کم کردم😑🥲چاق نمیشم اصن دوس دارم حداقل وزنم ۵۵ بشه

ومنی ک الان ۳ ساله وزنم اضافه نمیشه هیچ تازه دو کیلو کم کردم😑🥲چاق نمیشم اصن دوس دارم حداقل وزنم ۵۵ ...

چاقی خیلی بده همینجوری که هستی ورزش کن خوش اندام شی تو ی تاپییک تگت میکنم درباره چاقیه اینطور ک مشخصه خیلیم خوب دارن چاق میکنن