یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
قبلا ۶۰ بودم ۶ کیلو کم کردم شدم ۵۴ بعد رژیم ول کردم به اندازه میخوردم ولی بازم چاق شدم شدم ۵۷ دوباره ۵ کیلو کم کردم شدم ۵۲ الان چاق شدم ۲ کیلو شدم ۵۴ __۵۵ نمیدونم چیکار کنم خسته شدم🥲
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
ومنی ک الان ۳ ساله وزنم اضافه نمیشه هیچ تازه دو کیلو کم کردم😑🥲چاق نمیشم اصن دوس دارم حداقل وزنم ۵۵ ...
چاقی خیلی بده همینجوری که هستی ورزش کن خوش اندام شی تو ی تاپییک تگت میکنم درباره چاقیه اینطور ک مشخصه خیلیم خوب دارن چاق میکنن