2777
2789
عنوان

چکار کنم☹

46 بازدید | 6 پست

قدم۱۶۰ وزنم ۴۶ قبلا صورتم تپل بود ولی الان بدون اینکه وزنم کم بشه ولی صورتم خیلی لاغر شده😥دلیلش چیه چکار کنم خیلی زود صورتم تپل بشه ؟چون الان لاغره خیلی زشت شدم

چی بخورم

کاش منم قدم ۱۵۴عه وزنمم ۴۶ باشه😑😭

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنت چنده

۵۴___۵

قبلا ۶۰ بودم ۶ کیلو کم کردم شدم ۵۴ بعد رژیم ول کردم به اندازه میخوردم ولی بازم چاق  شدم شدم ۵۷ دوباره ۵ کیلو کم کردم شدم ۵۲ الان چاق شدم ۲ کیلو شدم ۵۴ __۵۵ نمیدونم چیکار کنم خسته شدم🥲

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
۵۴___۵ قبلا ۶۰ بودم ۶ کیلو کم کردم شدم ۵۴ بعد رژیم ول کردم به اندازه میخوردم ولی بازم چاق  شدم ...

ومنی ک الان ۳ ساله وزنم اضافه نمیشه هیچ تازه دو کیلو کم کردم😑🥲چاق نمیشم اصن دوس دارم حداقل وزنم ۵۵ بشه

ومنی ک الان ۳ ساله وزنم اضافه نمیشه هیچ تازه دو کیلو کم کردم😑🥲چاق نمیشم اصن دوس دارم حداقل وزنم ۵۵ ...

چاقی خیلی بده همینجوری که هستی ورزش کن خوش اندام شی تو ی تاپییک تگت میکنم درباره چاقیه اینطور ک مشخصه خیلیم خوب دارن چاق میکنن