2777
2789

اصلا نمیفهمم کجاش عجیبه!! من ذائقه غذاییم با عموم مرد متفاوته. من از کشک بادمجون. ماست گوسفند. قرمه گوسفند و حتی روغن حیوانی متنفرم. من حتی پسته تو اجیل هم دوست ندارم با اینکه خودمون پسته داریم ولی بقیه مسخره میکنن یا تیکه میندازن که میخدای کلاس بذاری!!! انقدر سخته درک کردن این تفاوت ها؟!!

ببین خواهر منم رفته رو‌مغز ما ...لیوان بهش میدی نباید دستت بخوره به سر لیوان یا توی لیوان یکی قاشق چنگال بهش بده نمیگیره میگه دستش خورده ،جلوش نباید بگیم سرویس بهداشتی . چمیدونم هزارتا چیز مختلف داره که واقعا رو‌مخه .من حس میکنم گاهی اغراق میکنه .

شمام نزار بقیه بفهمن .خیلی عادی جدا کن یا نخور .نیاز نیست مثل خواهر من جار بزنی

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خواهر منم رفته رو‌مغز ما ...لیوان بهش میدی نباید دستت بخوره به سر لیوان یا توی لیوان یکی قاشق چ ...

چقدر خوب بود حرفت. اره!! از این به بعد تو یه محیط جدید قرار گرفتم نمیگم دوست ندارم. میگم میل ندارم مثلا

اون موقع که نمیگن چرا نمیخوری نکنه از غذا خوشت نیومده دلم میخواد بزنم در و همشون ولی من خیلی رک میگم از این غذا خوشم نمیاد اونا هم میشینن از فواید حبوبات میگن کلا توی غذا حبوبات باشه نمیتونم بخورم😐

اینا ک گفتی خیلیا دوس ندارن و اصلا عجیب نیست

من خودم خیلییی چیزا دوس ندارم ولی مث رادیو تو گوش بقیه نمیخونم  ،ک فلان چیزو دوس ندارم.....

چون ب کسی ربطییی نداره ذایقه ی منو بدونه!

میگمم صرف شد.... میل ندارم.... حساسیت دارم.....

و هزار چیز دیگ اگ طرفم سمج بود

خدایا شکرت

کاملا طبیعی هست ممکنه چیزهایی رو دوست نداشته باشین.این رفتاربقیه هست که غیرعادیه.خوب شما گوشت گوسفنددوست ندارید یکی دیگه چیزدیگه ای رو

بنظرم همون بگین میل ندارین بهتره تابگین دوست ندارین.

خدایا بی نهایت شکرت