2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پررو و یه دنده😐😐😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 73 پست
همه جا میره بیرون میبرنش ولی مهمونی خب وقتی نمیتونه نیاد شوهر من چه گناهی کرده عزیزم؟؟

مگه هر چند وقت یکبار مهمونی می رید که به شوهر شما آسیب می رسه؟! خوب نیست اینطوری درباره ش صحبت می کنید. باز خوبه که همسرتون تحت تاثیر حرف شما نیست

چطوری حرف زدم😐کسی که به برادرش توهین کنه خواهرخوبیه؟؟همیشه طلبکاره ازش

اونم دل داره یعنی بشینه تو خونه تا شما برگردین؟دلش میشکنه اینطوری

به نظرم نه پرو نه یه دنده 

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا عصبی شدم دلش برای کمر درد شوهرش سوخت ولی شوهرش نباید دلش برای خواهرش بسوزه اتفاقا برادر کارش د ...

من دلم واسه خواهرشوهرمم میسوزه ولی نه وقتی ازش طلبکاره حتی یه تشکر نمیکنه ازش که بغلش میکنه یه جوری باهاش حرف میزنه انگار نوکرشه...

بیخیال بزار شوهرت خوشو بکشه حوصله داری غصه اونم میخوری؟

غصه شوهرمو میخورم وقتی میخوایم بخوابیم نمیتونه بخوابه😔😔دلم خونه هیچکس کمکش نمیکنه خودش تنها باید ورش داره وقتیم من میخوام کمک کنم خواهرشوهرم نمیذاره میگه نه یا بابام یا برادرم که پدرشوهرم نمیره و همیشه شوهرر بیچاره ی من

گناه داره(:

هی...باورم نمیشه کی دلا انقد سنگ شدن("

اگه هرکسی جاش باشه.. همین توقعاتو از اطرافیانش داره که اگه انجام ندن دلش میشکنه("

و یه چیز دیه اون پدر و مادرشم که میگن بشینه تو خونه نیاد و مسئولیتی واسه بردنش قبول نمیکنن باید از خودشونم بگذرن و نرن همون طور که توقع دارن از اون که چون فلجه نباید......("به‌هرحال اون با خواسته یه خودش دنیا نیومده

:)
 نه عزیزم بحث من این نیست دلم واسه شوهرم میسوزه ...هیچکس بغلش نمیکنه حتی پدر و مادرش بعدش شوهر ...

پدر مادرشم باید کمک کنن اگ توان مالی دارن پرستار بگیرن واسش 

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
ویلچر از بهزیستی درخواست کنین . قرص زیره لیمو . رژیم لاغری  اگ میشه عصا بگیره دکتری ببرین عصا ...

گلم عملای زیادی کرده خوب نمیشه متاسفانه رژیمم نمیگیره خیلی بیش از حد میخوره مادرشوهرم نمیتونه جلوشو بگیره الان خیلی وزنش بالاست

من دلم واسه خواهرشوهرمم میسوزه ولی نه وقتی ازش طلبکاره حتی یه تشکر نمیکنه ازش که بغلش میکنه یه جوری ...

یک کلام بگم مطمین باش خواهر یا برادر تو اینطور بود از جونت مایه میزاشتی .

قربان وفای سگ ♥️
یک کلام بگم مطمین باش خواهر یا برادر تو اینطور بود از جونت مایه میزاشتی .

گلم اولش خدانکنه بعدشم چرا اینطوری حرف میزنی دوس داری منم بگم خواهر یا برادر خودت اینطوری؟؟ من نگران شوهرمم همین

مگه هر چند وقت یکبار مهمونی می رید که به شوهر شما آسیب می رسه؟! خوب نیست اینطوری درباره ش صحبت می کن ...

خداروشکر خیلیم به حرفم گوش میکنه...من هیچوقت نگفتم بغلش نکن فقط گفتم کمکش کنم

گلم اولش خدانکنه بعدشم چرا اینطوری حرف میزنی دوس داری منم بگم خواهر یا برادر خودت اینطوری؟؟ من نگران ...

عزیزم مگه من نفرین کردم گفتم خودت رو بزار جای خواهر یا شوهرت ...🙁🙁🙁این همه حرص خوردم حالا فهمیدم منطق هم نداری ..انشالله مشکلت حل بشه

قربان وفای سگ ♥️
گناه داره(: هی...باورم نمیشه کی دلا انقد سنگ شدن(" اگه هرکسی جاش باشه.. همین توقعاتو از اطرافیانش ...

دل من سنگ نیست عزیزم من خیلی دوسش دارم بیشتر از همه بهش اهمیت میدم چیزایی که مامان باباش واسش نمیخرن من حتی پولم نداشته باشه میرم واسش میگیرم که خوشحال باشه....ولی دیدن اینکه شبا شوهرم از درد کمرش خوابش نمیبره خستم کرده....اینکه با بددهنی با همه حرف میزنه اینکه از همه طلبکاره

چطوری حرف زدم😐کسی که به برادرش توهین کنه خواهرخوبیه؟؟همیشه طلبکاره ازش

عزیزم من شما رو درک میکنم

خانما بنده خدا استارتر چیزی نگفت که چرا میزنینش

خب تقصیر پدرومادر هست‌براش ویلچر بخرن

الان میگین کمر درد ساده دیسک از همین زحمتی کوچک شروع میشه

پدر من‌۳بار کمرشو عمل کرده دیگه براش کمر نمیشه

حس میکنم دارن از شوهر اسی سواستفاده میکنن پدرومادرش

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن