2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پررو و یه دنده😐😐😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 73 پست
واسه همین میگم منم

انشالله مشکلت حل بشه

ما کاری از دستمون برنمیاد مگراینکه راهنمایی کنیم یا شما حرف بزنیم و سبک بشین انشالله همه چی درست بشه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که درکم کردی❤️❤️قربونت

خواهش میکنم ابجی

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
چطوری حرف زدم😐کسی که به برادرش توهین کنه خواهرخوبیه؟؟همیشه طلبکاره ازش

اگه ی رور خواستی بری جایی و شوهرت بگه امکانش نداریم اینجا بریم..چیکار میکنی

والا من خیلی تو نی نی سایت دیدم ک شوهرشون وقتش رو ندار ببره فلان جا..بعد کلی دعوا ک چرا نتونه ببره وظیفشه

در صورتی ک ادم سالم و بالغ هستیم و خودمون میتونیم جایی بریم

اون ک دیگه پا نداره

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
الان فهمیدم چی میگی میگی هر جا تنها من و شوهرم بریم میاد باهامون اره اینجوری بده درکت ...

مرسی عزیزم ایشالا حل شه چون واقعا دیگه طاقت ندارم ما یه بیرون کوچیکم میخوایم بریم میگه منم میام بیشتر وقتا قبول نمیکنیم ولی چندوقتع باز شروع کرده...

نه عزیزم بحث من این نیست دلم واسه شوهرم میسوزه ...هیچکس بغلش نمیکنه حتی پدر و مادرش بعدش شوهر ...

اسی من درکت میکنم بخاطربرادرمعلولم همه خانوادم مریض شدن😓چون مامانم دلش نمیخواست پسرشوبذاره مرکزنگهداری معلولین...خوب که همه مریض شدیم بخاطرش، حالابرده گذاشته ولی چه فایده😔به شوهرت بگو۱۰سال دیگه پشیمون میشه ولی بیفایده اس

معلول بودن خیلی بهتر از بیرحم بودن .الکی نگین که دلت واسه شوهرت میسوزه حتی به محبتی که به بچه معلول ...

من حسودی نمیکنم واقعا دلم براش میسوزه که انقد خوبی میکنه و خواهرشوهرم بهش حرفای زشت میزنه.دلم میسوزه واسه خانوادش که بهش خدمت میکنن و اینطوری جوابشونو میده.شما از چیزی خبر نداری بهتره اظهار نظرنکنی لطفا