2777
2789
عنوان

شوهر عقده ایم

310 بازدید | 18 پست

من مادرم ۴ ماه مسافرت بود از یه لحاظ خوشحال بودم چون هر وقت با شوهرم دعوام میشه زنک میزد مادرمو حرص میداد یا نمیزاره برم خونه مادرم ، مامانم تازه یه هفته اس اومده دوباره دیروز دعوامون شد میخواست بهش زنگ بزنه نزاشتم حالا هم گیر داده حق رفتن اونجارو نداری تا به غلط کزدن بیفتی عوضی دست بزن داره دیروز منو زده کتفم درد میکنه از دیروز بهش میگم میگه حقته ، مامان من مسافرت بود بهش سفارش کتونی داد مامانمم یه کتوتی مارک خوب براش اورددیروز تو دعوا گفتم تو نمک نشسناسی انقدر پررویی به مامانک سفارش کفش مبدی که من بچه اش روم نشد بهش بگم برام بیاره حالا هم میخوای حرصش بدی ، دیوونه اومد اتیش بزنه کفششو ازش گرفتم و کینه کرده حرفمو میگه دیگه نمیپوشم گفتم مهم نیست برام ، خودش دعوامون میشه هزار تا وحشی بازی در میاره و یه حانوادم فحش میده بعد من حرفی میزنم رفتارایی میکنه حیوون نمیکنه خیلی ازش اعصابم خورده از رفتار و کاراش به مامانم هم گفتم مسافرتم که ناراحت نشه خونش نمیرم

تقصیر خودتم خست

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بجای این همه جنگ و دعوا 

کاش میشستی یه گوشه غمگین بعد میگفتی آخ چقد دلم برای مامانم تنگ شده چقدر دوسدارم ببینمش 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این زندگی اینجوری ادامه پیدا کنه تهش جداییه یه بار برای همیشه اتمام حجت کنید اگرم حرف تو گوشش نمیره خانواده هارو بیارید مجبورش کنن بره مشاوره وگرنه این زندگی فایده نداره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

اونکه بی خود کرده و میکنه.

ولی یه نصیحت خواهرانه: احترامت دست خودت باشه.

شوهر من به خانواده و جد وآبادم فحش داده. من تا حالا توهین نکردم. بی آبرویی و بی ادبی اون معلوم میشه و میدونم بعدا تو دلش خجالت میکشه.

دعوا هم کوتاه میشه‌.

بهترین جواب آدم وحشی بی محلی هست.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

به جای این جمله اشتباه ک گفتی تو نمک نشناسی به مامانم گفتی کفش بگیرو....

کاش میگفتی عزیزم مادر آنقدر تورو می پسر خودش دوسدارع که برای منکع دخترسم ازاین کفش قشنگت نیاورده ولی برای شما آورده انقد دوست داره حالا دلت میاد حرصش بدی

این زندگی اینجوری ادامه پیدا کنه تهش جداییه یه بار برای همیشه اتمام حجت کنید اگرم حرف تو گوشش نمیره ...

به حرف هیچکی گوش نمیده به حرف پدرش فقط اهمیت میداد که فوت کرده مادر و خواهرش هم اصلا براشون مهم نیست هیچی ، پای خانواده خودمم انقدر وسط اومده و حرص خوردن که دیگه روم نمیشه بهشون حرفی بزنم

بجای این همه جنگ و دعوا  کاش میشستی یه گوشه غمگین بعد میگفتی آخ چقد دلم برای مامانم تنگ شده چق ...

من اصلا دیروز نمیحواستم خونه مامانم برم خودش گفت برو اونجا، بعد دعوامون شد ذیگه نرفتم سر ابنم دعوامون شد خواهرم بهم زنگ زد داشنم حرف میزدم تازه شلوع کرده بودم حرف زدن یهو داد زد بیا بچه ارو بگیر به جا حرف زدن منم قطع کردم ناراحت شدم گفتم خواهر خودتم زنگ بزنه داد میزنم ابنو بگم‌ببینم خوشت میاد از این ذعوامون شروع شد

به جای این جمله اشتباه ک گفتی تو نمک نشناسی به مامانم گفتی کفش بگیرو.... کاش میگفتی عزیزم مادر آنقد ...

ادم تو دعوا یه چیزی میگه حرص طرف در بیاد اصلا به حرفای خوب فکر نمیکنه ، البته الان پشبمونم حرفم قشنگ نبود ولی تو دعوا ادم نمیفهمه چی میگه

اونکه بی خود کرده و میکنه. ولی یه نصیحت خواهرانه: احترامت دست خودت باشه. شوهر من به خانواده و جد و ...

من دیشب  شوهرم تو جمع  ابرو برام نذاشت سر یه چیز الکی 

چکار کنم  خواهر 

❤خدایا مواظب پسرم باش 
من اصلا دیروز نمیحواستم خونه مامانم برم خودش گفت برو اونجا، بعد دعوامون شد ذیگه نرفتم سر ابنم دعوامو ...

اره خب کاری بدی کرده توهم عصبی شدی اینو گفتی منم بودم همین بود ولی نباید میگفتی 

ادم تو دعوا یه چیزی میگه حرص طرف در بیاد اصلا به حرفای خوب فکر نمیکنه ، البته الان پشبمونم حرفم قشنگ ...

اره درست میگی همه همینن

اره خب کاری بدی کرده توهم عصبی شدی اینو گفتی منم بودم همین بود ولی نباید میگفتی 

بله منم حرفام تو دعوا قشنگ نبود ولی ادم دست خودش نیست حرفی که تو دعوا میزنه یه رفتارایی از خودش نشون میده تو دعوا نمیتونی ساکت بشینی 

بله منم حرفام تو دعوا قشنگ نبود ولی ادم دست خودش نیست حرفی که تو دعوا میزنه یه رفتارایی از خودش نشون ...

براش نامه بنویس توضیح بده براش بعد بزار جایی ک ببینه یا پیامک بزن بهس