2777
2789
عنوان

پاک شد:|

86 بازدید | 11 پست

تاپیک قبلو   تعطیل  کردن عجببب این همه نوشتم  که    چی 😂😂😐

اقا جواب بعضی تاپیکارو بدم 

اینجا عمومیه و خانواده هست درست  و پدرومادر هستن  و حرف مارو باید ببینن   و مواظب بچه هاشون باشن 

اسم   سایت زوشه نینی سایت 

مختص بچه هاست 

من ۱۶ سالمه   برای اونایی  که گفتن خودتم لازم نبود بگی  چرا من لازم بود بگم   

من  دیگه بچه نیستم    به هرحال     بزرگ شدم   میتونم خوب و بد و تشخیص بدم    :)

باز  اگه پست جنجالی ای بود  معذرت میخام 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

این سایت مال بچه ها نیست

درباره بچه هاست

بچه ها بخاطر مجازی شدن

دیگه سرچ داشتن و عضو شدن.

ولی سایت رده بندی سنی داره. 

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

خودت بچه ای و نمیفهمی چیکار کردی که شات بد گذاشتی اینجا شده بچه بازار مثل تو هزاران تا بچه اینجا هست که از سر کنجکاوی میاد داخل و اون شات های زشت و میخونده و تو سبب خیلی چیزا هستی که برای اون بچه پیش میاد نی نی سایت به این معنی نیست بچه‌هایی مثل شما بیان اینجا و هر چی دلشون میخواد بزارن نی نی سایت برای دوران بارداری قبل بارداری در مورد این مسائل هست که خانما از هم کمک میگرن شما هم راه راست و پیش بگیر انشالله موفق بشی 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
باشهه جوجو ولش میکنم 😂♥️ ولی جدی تو بودی تاپیک دیدی چیشد؟ فضولیم گل کرد😂

ای جانم😂😂♡

فضولیت گل ك نه فک کنم شکوفه داده ای جاننننن😐😂

رشد کردم ولي فهمیدم باید یا خودکشي بکنم یا کشته بشم