2777
2789
عنوان

تاخیر گفتار

309 بازدید | 17 پست

سلام دوستان پسر دوسال و ۳ ماه ای دارم ک قبل ب اسمش واکنش نداشت ولی الان هرچند بار ک صداش بزنم برمیگرده عاشق بازی و هیجانه و پارک و خانه بازی 

من همیشه تنها بودم الان هم ۱ ساله ک تو شهر غریبیم و بچم زیاد بچه ای رو نمیبینه وقتی تو جمع میریم هر کسی صداش میزنه اهمیت نمیده بلده بگه مامان و بابا اما اصلا صدامون نمیزنه خیلی از کلمات رو بلده بگه اما درکشون نمیکنه  فقط اب و نون و جوجه و جیش دروببند و شلوترتو بیار و گوشی رو بیار وبیا بریم رو درک میکنه  هر کاری کنیم رو سریع یاد میگیره  اما درکش انگار پایینه شما تجربه ای دادید؟

فقط ببرش گفتار درمانی واست مثه بلبل میشه بچه داداشمو بردیم جواب داد اون نزدیک دوسال و نیم بود اصلا حرف نمیزد

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میگن بابچه هر چقدر بیشتر حرف بزنی اونقدر زودتر راه میوفته احتمالا بخاطر همین زیاد باهاش حرف بزن شعر بخون یاد میگیره

دلم عاقبت بخیری میخواد زیرسایه ی پرچم میان روضه ی امام حسین علیه السلام جااااااانم💔

پسره منم ۲۰ماهشه خیلی کم حرف میزنه خیلی استرس دارم 

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

ازنظر اوتیسم بررسی شده؟ بچه منم دو سال و نیمشه و کلمه کم میگه و حس میکنم مثل بچه شما درکش کمه، دکتر فرستادتش برای گفتار درمانی و بررسی اوتیسم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
پسره منم ۲۰ماهشه خیلی کم حرف میزنه خیلی استرس دارم 

ببخشین پسر شما حرف زد؟پسر من هجده ماهشه هیچ کلمه ای نمیگه قبلا دده و مامان و بابا رومیگفت ک الان اونم یادش رفته.

علایم اتیسم هم نداره.دستورپذیری و ارتباط چشمی و اجتماعیش عالیه.

خیلی نگرانیم چیکار کنم.

همه چیز رو با اشاره ب ما میفهمونه و براش میاریم

ببخشین پسر شما حرف زد؟پسر من هجده ماهشه هیچ کلمه ای نمیگه قبلا دده و مامان و بابا رومیگفت ک الان اون ...

آره پسره من بعد از دوسالگی کم کم شروع کرد کلمه میگفت الانم قبل از عید یهو کامل شروع کرد به حرف زدن، اصلا خودم تعجب کردم. خودت باهاش کلمه تکرار کن براش توضیح بده اسم رنگا رو بگو شعر بخون، اعداد و تا ۱۰ براش بشمار، به وقتش یهو میبینی همه اینا برات میگه.

اینجوری بهت بگم فکر کن با ی آدم بزرگ داری حرف میزنی تو حرف بزن اون تو ذهنش میمونه بعد موقع حرف زدنش بشه خودش همه رو میگه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

آره پسره من بعد از دوسالگی کم کم شروع کرد کلمه میگفت الانم قبل از عید یهو کامل شروع کرد به حرف زدن، ...

پس هجده ماهگی کلمه نمیگفت؟

چندروزه تلویزیون و گوشی رو کامل قطع کردم داره بابا زو میگه خیلی خوشحالم

پس هجده ماهگی کلمه نمیگفت؟ چندروزه تلویزیون و گوشی رو کامل قطع کردم داره بابا زو میگه خیلی خوشحالم

خیلی کم مثلاً بابا؛ بابا جون؛ دد, آب اینجور چیزا

نگران نباش کم کم یاد میگیره

دخنثتر منم دقیقا اینجوریه.دختر شما الان چندسالشه. بهتر شده؟

سلام

دختر من 6سال و بیست و سه روزشه 

خدا رو شکر همه چی اوکی و عالی شده

جوری که شبا ازش خواهش میکنم کمتر سوال بپرسه و یا وقتایی هم بی هوش میشم و کار به خواهش نمیرسه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار