2777
2789
از شوهری که تا میاد خونه میاد کارشو میکنه میگیره میخوابه منم که هیچ

ول کن بابا خمه شوهرها همینن منه بدبخت بعداز زایمان رسما دهرم کچل میشه عوض اینکه ازم حمایت کنا جلو مامان بابام هر چی از دهنش دراومد بهم گفت و خجالت کشیدم بخدا نمیدونم درد موهام رو بکسم یا این شوهر بی احساسم رو حتی بخاطر موهام تا مای مرگ رفتم دارم خفه میشم بخدا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دلم نمیاد تو زندگیم خرج کنم برا خودم وضعیتمون جوری نیست که بتونم بی دریغ خرج کنم اما شوهرم میگه بیا فلان چیزو برا خودت بخر من میگم گناه داره ولش کن بزار پس انداز بشه انقدر از خودم گذشتم یجورایی افسرده شدم میخوام ازین عادتم دست بردارم اما نمیتونم 

خدایا مراقب خودت باش ما جز تو کسی و نداریم ♥️
چرا اخه عزیزم چی شده

بعداز زایمان موهام ریخت هر کاری میکنم که دربیاد هیچط خیای هم هزینه کردم شوهرم هم ازینه هاش رو نمیده و از بابا م میگیرم بخدت دیگه کم اوردم کارم شده گریه امروز رفتم پیش متخصص مغز و اعثاب میگه افسرده شدی قص داده بخورم همش بخاطر این موی لعنتیه که تزاشت از مادر شدنم لذت ببرم و همش با بچم دعوا میکنم