2821
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 70 پست
آره دقیقا همینه، من خیلی کمبود محبت دارم مگه همه چیز پوله؟؟ من خودشو میخوام ولی اون ریلکسه، هی میگه ...

با حرفایی ک خودت گفتی بنظرم شوهرت آدم بدی نیست سعی می‌کنه عوض بشه خیلی خوبه کمکش کن 

ببین بیشتر فشار زندگی رو توعه زندگیت رو ب هم نریز سعی کن حفظش کنی 

یک جور اعتیاد  در واقع یک مریض روانی  آدم سالم فکر می‌کنه  یک بار دوبار  به ...

رفتیم دیگه، اول آخر حرفش همینه من زنمو دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم، واسه کاراشم هیچ دلیلی نداره میگه بدون فکر انجام دادم نفهمیدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با حرفایی ک خودت گفتی بنظرم شوهرت آدم بدی نیست سعی می‌کنه عوض بشه خیلی خوبه کمکش کن  ببین بیشت ...

آخه چیکار کنم چطوری جذبش کنم،بخدا هم بخودم میرسم هم تو رابطه خوبم باهاش هم سعی میکنم خوشحالش کنم هرکاری ک ب ذهنم میرسه میکنم دیگ نمیدونم چجوری یکاری کنم سر زندگیش باشه

قبلنا خیلی بهش محبت میکردم اما هی خیانت کرد ازش سرد شدم الانم بهش میرسما پیام عاشقانه میدم بهش تو خو ...

روش های جدید امتحان کن کم نیار بالاخره رامت میشع شاید اول هاش سرد باشع ولی کم کم خوشش میاد بنظرم اول خال خودتو خوب کن ب خودت برس با خودت حرف بزن قدر خودتو بدون 

روش های جدید امتحان کن کم نیار بالاخره رامت میشع شاید اول هاش سرد باشع ولی کم کم خوشش میاد بنظرم اول ...

خیلی دلم میخواد منم بیخیال باشم دیر اومد زود اومد عین خیالم نباشه بخدا دارم نابود میشم بسکه فکرو خیال میکنم،برام دعا کن دوست عزیز❤

آخه چیکار کنم چطوری جذبش کنم،بخدا هم بخودم میرسم هم تو رابطه خوبم باهاش هم سعی میکنم خوشحالش کنم هرک ...

بستگی ب شوهرت داره اینکه چجوری جذبش کنی رو چی حساسه و اینا ولی کلا مردا اخلاقشون با ما فرق دارع من خودم دو سه سال آین مشکلو داشتم با همسرم درکم نمی‌کرد عصبی میشدم بعد از دید اون نگا کردم ب رابطمون بیشتر تونستم درکش کنم 

اکه مث یه پسر پونزدع ساله رفتار می‌کنه توأم مث یه دختر پونزدع ساله رفتار کن لباس بپوش ب خودت برس ازش بخواه یه زمان های اختصاص بده ب ط ب بچت حتما یه وعده غذایی رو تو روز با هم بخورید دلبری کن

خیلی دلم میخواد منم بیخیال باشم دیر اومد زود اومد عین خیالم نباشه بخدا دارم نابود میشم بسکه فکرو خیا ...

حتما برات دعا میکنم عزیزم ولی شکر گزاری نعمت های باش ک داری خیلی ها آرزوی زندگی تو رو دارپ

بستگی ب شوهرت داره اینکه چجوری جذبش کنی رو چی حساسه و اینا ولی کلا مردا اخلاقشون با ما فرق دارع من خ ...

دیگه انگیزه ای واس دلبری ندارم، میدونی یه شبایی بود که من همه جوره بهش محبت میکردم محل نمیداد میرفتم تا صبح گریه میکردم تو اتاق، یبارم نمیومد دنبالم ،بعد میفهمیدم همون شب با یکی دیگ چت کرده،من خیلی تلاش کردم، نه میتونم بگم دوسم داره ن میتونم بگم نداره، خودمم تو کار این آدم موندم

حتما برات دعا میکنم عزیزم ولی شکر گزاری نعمت های باش ک داری خیلی ها آرزوی زندگی تو رو دارپ

آره منم از خیلیا میشنوم ک شوهرشون خیانت میکنه حتی زبونشم درازه ولی شوهر من هر دفه میفته به گوه خوردن ،الان کلی ازش امضا دارم که هردفه خیانت کرده یه چیزشو داده بهم تا ببخشمش، زبونمم درازه پیشش، اما از درون داغونم دلم عشق واقعی میخواد آخه پول به چه درد میخوره من خودشو میخوام فقط

گاهی خیلی راحت از معجزه کلمات غافل میشیم 

مردها بیشتر از انکه در بند ظاهر زن ها بشوند 

اسیر زبانشان میشوند

معمولا زن های زبان باز مدیریت بهتری دارن 

شما هم برایش بنویس 

پیام بده 

در بین روز 

گاهی جمله عاشقانه

بهش زمان نده 

در بین روز در ساعات مختلف با جملات عاشقانه که براش ارسال میکنی مجبورش کن ری اکشن نشون بده 

گاهی لازمه مجازی با هم صحبت کنید 

ادم ها در نوشتن راحت تر هستن تا گفتن

خیلی ساده و روان ابراز عشق کن 

نیاز نیست حرف های سخت سخت بزنی 

یک سرچ بزن نامه های فروغ فرخ زاد برای گلستانی 

خودت دستت میاد چطوری ساده و روان حرف بزنی در عین حال عاشقانه 

مشکل شما قابل حله 

کاربر آقا هستم ،🍁🍂 برای دل خودم تاپیک میزنم