2821
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 70 پست
وا عزیزم خیلی حساسی مجازی بوده 😑اونم اینجوری اومده معذرت خواهی حق همه چی داده بهت  دوست داره ...

آخه یبار نبوده که ده دفه مچشو گرفتم اینم آخریام معتاد شده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کمبودی چیزی ندارع ؟ بعد زایمانت رابطتون اینجوری شده ؟ 

ن رابطمون خوبه، فقط اخلاقمون باهم نمیخوره اون یه آدم خونسردو ریلکسه من عصبیم، اون بیخیاله من خودخوری میکنم، ولی مشکل جدی نداریم، میدونی طرز فکرش مث یه پسر۱۵ سالس هنوزم بفکر شیطنطه

شخصیت آدم ها تو مجازی و واقعی یکسان نیست  خیلی ها پشت گوشی شیطنت دارن ولی توی واقعی ترسو هستند ...

ممنونم،از مشاوره واقعا نتیجه نگرفتم خودمم دوس ندارم زندگیم خراب بشه،ولی واقعا برام سخته ببینم به یه زن دیگ بگه دوست دارم،

مدرک آرایشگری دارم دوس دارم ادامه بدم ولی با بچه نمیشه

خیلی خوبه ولی با بچه نمیشه بری مریض میشه 

هزینه ها رو مدیریت کن پولاتو پسنداز کن بده ب طلایی چیزی قایمش کن نزار کسی بدونه واسه روز مبادا ب آدم های معتاد نمیشه تیکه کرد

ممنونم،از مشاوره واقعا نتیجه نگرفتم خودمم دوس ندارم زندگیم خراب بشه،ولی واقعا برام سخته ببینم به یه ...

اره درک میکنم 

اون جمله رو تا حالا بهش گفتی که غیرتی بشه ؟

عکس العملش چی بود؟

کاربر آقا هستم ،🍁🍂 برای دل خودم تاپیک میزنم 
ن رابطمون خوبه، فقط اخلاقمون باهم نمیخوره اون یه آدم خونسردو ریلکسه من عصبیم، اون بیخیاله من خودخوری ...

خیلی سخته شرایطتت درکت میکنم داری از درون رنج میبری اعصبانی هستی طرف مقابلت عین خیالش نی

اره درک میکنم  اون جمله رو تا حالا بهش گفتی که غیرتی بشه ؟ عکس العملش چی بود؟

نگفتم ولی فک نکنم بااین چیزا درست بشه، اصلا نمیدونم دوسم داره یا نداره،خودش میگه دوست دارم که همه چیزمو حتی بچمو دادم بهت میگم خب چرا خیانت میکنی میگه نفهمیدم اشتبا کردم ولی باز تکرار میکنه بعد چن وقت

الان بزور ترک کرده ولی نمیدونم باز بره سراغش یا نه😞

بهش زیاد برس بنظرم کیک تو خونه درس کن برو استقبالش نشون بده واست مهمه میخای خوشحالش کنی مطمنم اینجوری بیشتر سمتت جذب میشع

خیلی سخته شرایطتت درکت میکنم داری از درون رنج میبری اعصبانی هستی طرف مقابلت عین خیالش نی

آره دقیقا همینه، من خیلی کمبود محبت دارم مگه همه چیز پوله؟؟ من خودشو میخوام ولی اون ریلکسه، هی میگه تکرار نمیکنم باز خیانت میکنه من چقد تحمل کنم

نگفتم ولی فک نکنم بااین چیزا درست بشه، اصلا نمیدونم دوسم داره یا نداره،خودش میگه دوست دارم که همه چی ...

یک جور اعتیاد 

در واقع یک مریض روانی 

آدم سالم فکر می‌کنه 

یک بار دوبار 

به نظر من با روانپزشک بازم مشورت کن اشکال ندارن برای زندگیت هزینه کن مجبورش کن بیاد پیش روان پزشک 

کاربر آقا هستم ،🍁🍂 برای دل خودم تاپیک میزنم 
بهش زیاد برس بنظرم کیک تو خونه درس کن برو استقبالش نشون بده واست مهمه میخای خوشحالش کنی مطمنم اینجور ...

قبلنا خیلی بهش محبت میکردم اما هی خیانت کرد ازش سرد شدم الانم بهش میرسما پیام عاشقانه میدم بهش تو خونه بهش میرسم کیک اینا میپزم اما اندازه قبل نه، چون دلم ازش شکسته