2777
2789
عنوان

بیایید بازی 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 134 پست
نه دل تنگ نیستم اما میشه گفت افسوس رو های دانشجویی رو میخرم اونم وقتی صمیمی ترین دوستت دختر همسایه ...

دیگه عزیزم فکر نکنم اون بعد هفت سال باز برگرده دوست که نباید به دوست خودش حسادت کنه شما هم دوستای تازه میتونید پیدا کنید چون دوسستتون اگه برگرده هم دیگه اون صمیمیت و دوس داشتن قبل نیست بینتون

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بازی تموم شد ؟🥺

الهی 

نه 

نازنین ها رو بگید

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
الهی  نه  نازنین ها رو بگید

به نظر خودم نازنین ها جسورن اخلاقشونم خوبه

نازنینای توی زندگی من  همه ناز  همه خوشگل  همه صدای لطیف

مثل اسمشون🥰

بنظرم نازنینا یکم مرموزن مثلا نمیشه از رو ظاهر تشخیص داد

آره یکمم شیطون😁

دیگه عزیزم فکر نکنم اون بعد هفت سال باز برگرده دوست که نباید به دوست خودش حسادت کنه شما هم دوستای تا ...

نمیتونم الان من 7ساله هیچ رفت و آمد ندارم

منو دوست م ایمان و خدایی هم بودیم

هیچ کس مثل اون نخواهد شد یا همچنان منتظر میمونم یا با خاطراتش زندگی میکنم

ولی بخدا قسم به قرآن قسم اگه دوستم رئیس جمهور بشه باعث خوشحالی پیروزی منه

هر وقت گریه میکنم که چرا پول و اسباب اثاثیه منزل رفاقت خراب میکنه

شوهرم دلداری میده میگه شاید شوهرم شخصیت دیگه ای داره که عوضش کرده

من حسینه خودم و میخوام

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
نمیتونم الان من 7ساله هیچ رفت و آمد ندارم منو دوست م ایمان و خدایی هم بودیم هیچ کس مثل اون نخواهد ...

خب عزیزم اگه انقدر براتون سخته و واقعا بعد این همه سال آنقدر دوسش داری و به خاطرش گریه می‌کنی شما پیش قدم بشید اول جاشون پیدا کنید ببینید کجاست بعد دوباره سعی کنید یه جوری بهش نزدیک بشید  و دوست بشید دوباره بهش محبت کنید 

خب عزیزم اگه انقدر براتون سخته و واقعا بعد این همه سال آنقدر دوسش داری و به خاطرش گریه می‌کنی شما پی ...

هیچ جوره نمیشه پیداش کردم

یادمه تو تعطیلی‌تابستون که دبیرستان بودیم ساعت 11شب با کیه اومد دم خونه مون مامانش گفت چند روز که گریه میکنه که آیدا رو ندیدم

اون خیلی خیلی بیشتر بهم وابسته بود

رئیس مدرسه به ما میگفت یک روح تون تو جسم تون جابجا شده

اگه متاهل ی اینقدر بده

چقدر من برای خوشبختی ش هر شب دعا میکنم

اون دنیا هیچ جوره حق مو نمیتونه جبران کنه

کاش حداقل یکبار میومدم خونم تا ببینه دوستش عوض نشده

پول فقط بی اصل و نسب ها رو عوض میکنه نه منکه

هم پدر و مادر من هم پدر و مادر دوستم

فرهنگی بودن

پدر من استاد دانشگاه

مادرم دبیر

پدر دوستم استاد دانشگاه 

مادرش خانه دار

شاید شوهرش عوضش کرده

چقدر بهش گفتم با هم سن خودت ازدواج کن تا با هم سن بابات

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست