2777
2789
عنوان

میشه ی کاریی واسم انجام بدید😢

168 بازدید | 14 پست

ی صلوات واس رسیدن به حاجتم مهمونم کنی🥰

میشه واس رسیدن به عشقم و خوشبختیمون ی صلوات بفرستی 😍❤ تیکر روز عقد و رسیدن به عشقمه.. خدایا هرچی خودت صلاح میدونی خودت ی کاری کن سخت گیریای خانواده تموم بشه ماهم بعد چندسال به هم برسیم 😔🖤 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی هر چیزی از خدا می خوای بهت عطا کنه اگه صلاحتون باشه ..اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
الهی هر چیزی از خدا می خوای بهت عطا کنه اگه صلاحتون باشه ..اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مرسی😍

میشه واس رسیدن به عشقم و خوشبختیمون ی صلوات بفرستی 😍❤ تیکر روز عقد و رسیدن به عشقمه.. خدایا هرچی خودت صلاح میدونی خودت ی کاری کن سخت گیریای خانواده تموم بشه ماهم بعد چندسال به هم برسیم 😔🖤 
۵تا فرستادم انشالله حاجت روا شی گلم .واسه  کار همسر منم دعا کنین لطفا🙏🙏

ممنونم عزیزدل

ی ختم بسم الله الرحمان الرحیم بردار معجزه میکنه.. من از این ختم معجزه دیدم 

سلام ده تاصلوات فرستادم اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

انشالله خودتم حاجت روا بشی 🥰

عزیزم برات صلوات فرستادم و ایت الکرسی خوندم توهم دعا کن بابام تو کارش موفق شه🌸💗

وای خیلی ممنونم عزیزم

توی نمازم حتمن دعاش میکنم