من با دونفر رابطه دارم با دومیه قصدم ازدواجه و با اولیه بهم نزدم چون دلم نمیومد ولی میخواستم امروز فردا تمومش کنم امروز خودش فهمیده قضیع رو و میخوام برم براش امشب توضیح بدم بنظرتون باید راستشو بگم؟اصلا چیکار کنم توروخدا کمکم کنید حالم بده🥺
کارت خیلی اشتباه بوده بادروغ و بهانه های مسخره بدترش نکن
دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
برای تو برای چشمهایت برای من برای درد هایم برای ما برای اینهمه تنهایی ایکاش خدا کاری کند😔 عضو گروه رز آبی ورن فعلی ۷۰ وزن هدف ۶۰ شروع چالش ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰ کاربری دست دونفره
عزیزم همون روز که با دومی اشنا شدی میاس با اولیه کات کنی
باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺 بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭 دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺 عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅