2777
2789
عنوان

شربت فلوکستین برای بچه کلاس اولی

2737 بازدید | 14 پست

سلام به همه.دخترم امسال کلاس اول ابتداییه.ی مدت همش استرس و دلشوره داره .از روی استرس تند تند دستشویی میره افکار مزاحم داره بردم دکتر سربت فلوکستین داد .کسی از مامانا همچین تجربه ای داره 

من دخترم الان ده سالشه ولی تو ۷ سالگی این مشکل داشت 

من بردمش طب سنتی بهش وارو گیاهی داد خداروشکر خوب شد

گفت از سودا بالاست

به نظر من فلوکستین نده راه گیاهی برای درمانش پیدا کن پیش یک طبیب حاذق 

فلوکستین وابستگی میاره 

بازهم صلاح خودته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=222326256]برای پایین اوردن سودا چی تجویز کرد طب سنتی برات[/QUOTروغن گل سرخ داد ۶۰ تا کپسول بود که ساختنی بود گفت تار۴۰ روز این دارو نخوره خوب نمیشه

دقیقا از یعد ۴۰ روز خوب شد

قطره گلسرخ گفت باید روری دوقطبی ناشتا بدی بخوره

کلا سردی جات و ترشئ جات منع کرد 

گفت گلاب زعفرون شربت کن بخوره هروز

[QUOTE=222326256]برای پایین اوردن سودا چی تجویز کرد طب سنتی برات[/QUOTروغن گل سرخ داد ۶۰ تا کپسول بو ...

ممنون عزیزم خدا به دلت آرامش بده.انقدر این موضوع رو‌خودم‌تاثیر گذاشته که پیر شدم تو این چند ماه

الان دارو رو قطع کردین؟

بله دو سه هفته دادم فقط.میگم اینکه از لحاظ روحی یا فکری چه تاثیری داشت نمیدونم.متوجه فرقی نشدم.ولی اشتهارو عجیب کم میکنه.اما سلامت روح و روان بچه مهمتره .یه دوره بده بهش حتما ببین فرقی میکنه

چجوری فهمیدی دختر ۷ساله اضضطراب داره  دختر منم کلاس اولی گاهی غصه زیاد میخورع سر ۷ر چیزی نمیفه ...

خودش میگه مامان دلم شور میزنه استرس دارم.با اینکه درسش خیلی خوبه و تیز هوشه

من دادم به دخترم البته نه برا این چیزا بخاطر کنترل اشتها.دکتر میکفت شربت بی خطریه برا بچه ها.اما اشت ...

سلام، دکتر برا بچه من نه سالش هست نوشته همراهش شربت ویتارژین داد که اشتها آوره. 

دکتر برا بچه من داد از نیم سی سی شروع میشه تا 2 سی‌سی، همراهش ایمیونس و ویتارژین هم داده، امروز تهیه کردم از داروخانه، هنوز ندادم، ولی برا دستورش گفته 7 عصر بخوره و 8 شب بخوابه. 

ولی من یک‌جایی خوندم که داروهای اعصاب باعث خشکی دهان میشن و در نهایت موجب خرابی زود هنگام دندان چون رطوبت لازم توی دهان وجود نداره و یکجورایی دندان‌ها تو بی آبی میفتن به خاطر همین خیلی دو دلم، بهش بدم یا ندم.